پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

دخالت‌های روحانی دلیل مشکلات بورس است

دخالت‌های روحانی دلیل مشکلات بورس است عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: دلیل عمده مشکلات بوجود آمده در بورس، دخالت های شخص روحانی و برخی دیگر از اعضای دولت در بورس می باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر جعفر قادری در گفتگویی اختصاصی به خبرنگار شمانیوز گفت: تیم اقتصادی دولت روحانی در حل مشکلات اقتصادی کشور ناتوان است و یکی از دلایل آن هم ناهماهنگی است و در موضوعات اقتصادی، هر کسی ساز خودش را می زند و صدای واحدی از دولت شنیده نمی شود.

وی اظهار داشت: در قضیه بورس هم، همین ناهماهنگی ها و دخالت ها مشکلات را بیشتر کرده است زیرا وزیر اقتصاد تصمیم گیرنده نهایی نیست.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش مجلس در پیگیری مشکلات پیش آمده در بورس و حراست از سرمایه های مردم گفت: ما نمی توانیم در مسایل اجرایی دخالت کنیم اما در حال پیگیری هستیم تا دولت به وظایف خود در قبال سرمایه های خرد و کلان مردم عمل کند تا بیش از این سرمایه های مردم در بورس نابود نشود.

او ادامه داد: کسانی که مدام مردم را تشویق می کردند که سرمایه شان را وارد بورس کنند و اطمینان خاطر می دادند که بازار سرمایه از دیگر بازارها بهتر و مطمئن تر است، الان وظیفه دارند از سرمایه های مردم حفاظت و حراست کنند.

 

وی تصریح کرد: عملکرد ضعیف دولت در بورس، باعث بی اعتمادی شدید مردم شده و دولت باید برای ترمیم اعتماد مردم هر چه در توان دارد وارد میدان کند و وضعیت بورس را سر و سامان دهد.

وی استیضاح وزیر اقتصاد در شرایط کنونی را به صلاح کشور ندانست و گفت: با توجه به اینکه فقط چند ماه به پایان کار دولت مانده، استیضاح وزیر اقتصاد مشکلی را حل نخواهد کرد زیرا هیچ کسی حاضر نمیشود برای چندین ماه سکان وزارت اقتصاد را به دست بگیرد و دولت هم می خواهد وزارت را با سرپرست اداره کند که مشکلات بیشتر خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره مباحث مطرح شده در خصوص آزاد سازی قیمت خودرو اظهار داشت: اینکه دو خودرو ساز بزرگ کشور، با روش قرعه کشی خودروهایی را به نرخ کارخانه به مردم واگذار می کنند روش بسیار غلطی است.قیمت خودرو بایستی آزاد شود و این آزاد سازی نه تنها قیمت ها را افزایش نمی دهد بلکه قیمت خودرو را در کارخانه و بازار آزاد به شدت کاهش خواهد داد.

شمانیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده