تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

دخالت‌های روحانی دلیل مشکلات بورس است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: دلیل عمده مشکلات بوجود آمده در بورس، دخالت های شخص روحانی و برخی دیگر از اعضای دولت در بورس می باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 09
کد خبر: ۷۶۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر دکتر جعفر قادری در گفتگویی اختصاصی به خبرنگار شمانیوز گفت: تیم اقتصادی دولت روحانی در حل مشکلات اقتصادی کشور ناتوان است و یکی از دلایل آن هم ناهماهنگی است و در موضوعات اقتصادی، هر کسی ساز خودش را می زند و صدای واحدی از دولت شنیده نمی شود.

وی اظهار داشت: در قضیه بورس هم، همین ناهماهنگی ها و دخالت ها مشکلات را بیشتر کرده است زیرا وزیر اقتصاد تصمیم گیرنده نهایی نیست.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی در خصوص نقش مجلس در پیگیری مشکلات پیش آمده در بورس و حراست از سرمایه های مردم گفت: ما نمی توانیم در مسایل اجرایی دخالت کنیم اما در حال پیگیری هستیم تا دولت به وظایف خود در قبال سرمایه های خرد و کلان مردم عمل کند تا بیش از این سرمایه های مردم در بورس نابود نشود.

او ادامه داد: کسانی که مدام مردم را تشویق می کردند که سرمایه شان را وارد بورس کنند و اطمینان خاطر می دادند که بازار سرمایه از دیگر بازارها بهتر و مطمئن تر است، الان وظیفه دارند از سرمایه های مردم حفاظت و حراست کنند.

 

وی تصریح کرد: عملکرد ضعیف دولت در بورس، باعث بی اعتمادی شدید مردم شده و دولت باید برای ترمیم اعتماد مردم هر چه در توان دارد وارد میدان کند و وضعیت بورس را سر و سامان دهد.

وی استیضاح وزیر اقتصاد در شرایط کنونی را به صلاح کشور ندانست و گفت: با توجه به اینکه فقط چند ماه به پایان کار دولت مانده، استیضاح وزیر اقتصاد مشکلی را حل نخواهد کرد زیرا هیچ کسی حاضر نمیشود برای چندین ماه سکان وزارت اقتصاد را به دست بگیرد و دولت هم می خواهد وزارت را با سرپرست اداره کند که مشکلات بیشتر خواهد شد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره مباحث مطرح شده در خصوص آزاد سازی قیمت خودرو اظهار داشت: اینکه دو خودرو ساز بزرگ کشور، با روش قرعه کشی خودروهایی را به نرخ کارخانه به مردم واگذار می کنند روش بسیار غلطی است.قیمت خودرو بایستی آزاد شود و این آزاد سازی نه تنها قیمت ها را افزایش نمی دهد بلکه قیمت خودرو را در کارخانه و بازار آزاد به شدت کاهش خواهد داد.

شمانیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار