️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

بازتاب جشن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب در رسانه‌های خارجی

بازتاب جشن چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب در رسانه‌های خارجی برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به صورت خودرویی و موتوری در رسانه‌های خارجی بازتاب داشت و این رسانه‌ها به پوشش آن پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 10
کد خبر: ۷۷۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به صورت خودرویی و موتوری در رسانه‌های خارجی بازتاب داشت و این رسانه‌ها به پوشش آن پرداختند.

 

خبرگزاری «اسپونتیک» روسیه با اشاره‌ای کوتاه به تاریخچه انقلاب اسلامی ایران، از جشن ۲۲ بهمن به عنوان یکی از اصلی ترین تعطیلات ملی ایران نام برد و افزود: امسال ایرانیان (به دلیل محدودیت‌های کرونایی) با خودروهایشان در راهپیمایی ویژه این روز شرکت می‌کنند.

 

این رسانه همچنین به عفو سه هزار و ۸۴۰ زندانی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت چهل و دومین سالگرد این پیروزی بزرگ، اشاره کرد.

 

شبکه المنار لبنان هم با پوشش این راهپیمایی خودرویی و موتوری گزارش داد: صبح امروز راهپیمایی با خودرو و موتور سیکلت در تهران و شهرهای دیگر در سالگرد پیروزی انقلاب ایران، برگزار شد.

 

این شبکه لبنانی تصاویری از این راهپیمایی را هم به نمایش گذاشت.

 

شبکه المادین لبنان هم گزارش داد: ایران چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را گرامی داشت.

 

این شبکه لبنانی در ادامه به پوشش سخنرانی حسن روحانی به این مناسبت پرداخت.

 

المیادین همچنین گزارش داد: مردم ایران شب گذشته شعار «الله اکبر» سر دادند و مراسمی در مساجد این کشور با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

 

خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» در بازتاب این روز بزرگ گزارش داد که ایران در پی شیوع ویروس کرونا، امروز (چهارشنبه)، چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به جای راهپیمایی از طریق رژه خودروها، موتوسیکلت‌ها و دوچرخه‌ها گرامی داشت.

 

این خبرگزاری آمریکایی نوشت که دهها هزار نفر از مردم شهرها و روستاهای سراسر ایران قرار است با خودروها و موتوسیکلت‌های خود در بزرگداشت پیروزی انقلاب اسلامی ایران، مشارکت کنند.

 

طبق این گزارش، در پایتخت ایران، صبح امروز دسته‌های اتومبیل‌‌ها و خودروهای دیگر از ۱۲ نقطه مختلف رژه خود را به سمت میدان آزادی آغاز کردند.

 

آسوشیتدپرس در خصوص جشن شب گذشته به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران نوشت که شب گذشته (سه‌شنبه)، در آستانه چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، آتش‌بازی‌هایی در نزدیکی برج میلاد تهران انجام گرفت.

 

این گزارش در توصیف حال و هوای شهرها و روستاهای ایران در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران نوشت که روز چهارشنبه، خیابان‌ها با پرچم‌های بزرگ ایران و دریایی از بادکنک‌ها تزئین شده بود و سرودهای انقلابی و میهن‌پرستانه از بلندگوهایی پخش می‌شد که در سراسر مسیر دسته‌های خودرویی و موتوری قرار گرفته بود.

 

آسوشیتدپرس همچنین نوشت که در روز گرامیداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، در خیابان‌های شهرهای ایران تصاویری در مدح دستاوردهای علمی و نظامی ایران از جمله ماهواره‌‌ها و موشک‌های بالستیک قرار گرفته بود.

منبع:دفاع پرس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار