امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

طرح پیشنهادی پرداخت مستمری به مدت ۳ ماه به سیل زدگان شهرپلدختر و معمولان

مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: با توجه به شرایط سیل زدگان در شهرپلدختر و معمولان، پیشنهاد داده شده علاوه بر جبران خسارات از طریق ستاد مدیریت بحران، به منظور ارتقاء سطح بهداشتی و پاکسازی منازل مردم و معلولان ۳ ماه مستمری به آنها داده شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۱ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 02
کد خبر: ۷۷۰۵
به گزارش راهبرد معاصر ، علی همت محمودنژاد از مسئولان درخواست کرد که نسبت به وضعیت مردم  و معلولان شهر پلدختر و معمولان اقدامات سریع‌تری را برای رفع مشکلات سیل‌زدگان انجام دهند.

محمودنژاد افزود: متاسفانه زیرساخت‌های ادواتی و ابنیه‌ای شهر پلدختر به هیچ عنوان مناسب نبوده و به همین خاطر مردم در مشقت و سختی هستند  و با توجه به کمبودها مشکلات بسیاری را برای مردم در سیل اخیر ایجاد کرده است.

رئیس پل دختری انجمن دفاع از حقوق معلولان ایران ادامه داد: پناه بردن هزاران نفر از مردم پل دختر به کوه و عدم دسترسی آنها از طریق قایق و ادوات، با توجه به موقعیت جغرافیایی پلدختر این موضوع را نشان می‌دهد که ستاد مدیریت بحران باید در این زمینه تصمیم جدی را اتخاذ کند.

وی افزود:  مردم به ویژه معلولان شهر پلدختر، معمولان و سایر روستاها از چند روز پیش در محاصره آب قرار گرفته‌اند و به لحاظ بهداشتی و درمانی با مسائل و مشکلات بسیار زیادی روبرو هستند.

محمودنژاد گفت: با توجه به شرایط اشاره شده، بنده به رئیس سازمان بهزیستی کشور پیشنهاد دادم علاوه بر جبران خسارات از طریق ستاد مدیریت بحران، به منظور ارتقاء سطح بهداشتی و پاکسازی و شستشو منازل مردم و معلولان در مناطق سیل زده به مدت 3 ماه یارانه و مستمری به آنها داده شود.

مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام آمادگی کرد تا وسایل توانبخشی معلولان آسیب دیده در سیل پلدختر را از طریق سازمان بهزیستی کشور تامین کند.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار