تهران گرم می‌شود، افزایش دما از چهارشنبه/ کاهش مجدد دما در هفته آینده دیوارنگاره میدان جهاد به رنگ پایتخت درآمد + عکس قوه قضاییه: علیرضا سپاهی رابطه زوجیتی با مهشاد کشانی نداشته است سامانه بارشی جدید در راه غرب کشور؛ هشدار به مسافران جاده چالوس ماجرای شیوع طاعون در روسیه صحت دارد؟ کرونا یک قدم عقب رفت / مثبت‌شدن تست‌ها از ۱۷.۴ به ۱۳.۷ درصد رسید / آنفلوانزای B همچنان ویروس غالب ایران است پیش‌بینی جدید هواشناسی از هوای تهران / کاهش دما در راه است سرعت کاهش آب خزر ۶ برابر شد؛ چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟

آخرین وضعیت جسمانی دریافت‌کنندگان واکسن روسی

آخرین وضعیت جسمانی دریافت‌کنندگان واکسن روسی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گفت: وضعیت جسمانی تمام دریافت‌کنندگان واکسن اسپوتنیک‌وی مساعد است و تا کنون عارضه جدی در هیچ یک از افراد مشاهده نشده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 11
کد خبر: ۷۷۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید علی دهقان منشادی معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، درخصوص آخرین وضعیت جسمانی دریافت‌کنندگان واکسن کرونای روسی اظهار داشت: وضعیت جسمانی تمام دریافت‌کنندگان واکسن اسپوتنیک‌وی مساعد است و تعداد کمی از آنها عوارض خفیفی را از خود نشان دادند.

 

وی با بیان اینکه این عوارض از قبیل تب و احساس سرماخوردگی خفیف بوده است اظهار داشت: این عوارض قابل پیش‌بنی بود و خوشبختانه هیچ یک از دریافت‌کنندگان واکسن دچار عارضه جدی نشدند.

 

منشادی در ادامه با بیان اینکه با احتساب فرزند وزیر بهداشت ۲۸ نفر از پرسنل بیمارستان امام خمینی واکسن دریافت کرده‌اند تصریح کرد: همه این افراد واکسن کرونا دریافت کرده‌اند.

 

معاون درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) افزود: وزارت بهداشت هر واکسنی را که از هر منبعی دریافت می‌کند مورد تایید است، این واکسن‌ها آزمایشات را پشت سر گذاشته‌اند و بررسی‌های لازم توسط وزارت بهداشت نیز روی آنها صورت گرفته است.

 

وی گفت: ما به صورت روزانه وضعیت جسمانی تمام دریافت‌کنندگان واکسن روسی را رصد می‌کنیم و عوارض احتمالی را پایش می‌کنیم. خوشبختانه در حال حاضر تمام کادر درمانی بیمارستانی، مسوولان وزارت بهداشت و نیروهای خانه‌های بهداشت درحال تلاش برای حفظ سلامت هموطنان هستند و تاکنون نیز از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نشده است./ فارس

ارسال نظر
captcha