آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن

تعطیلی مشاغل گروه‌های ۲ تا ۴ در شهرهای قرمز خوزستان+ جزئیات

تعطیلی مشاغل گروه‌های ۲ تا ۴ در شهرهای قرمز خوزستان+ جزئیات سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان جزئیات بازگشت محدودیت‌ها به استان با قرمز شدن تعدادی از شهرها را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۴ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا نجاتی با بیان اینکه هیچ کدام از شهرهای خوزستان در وضعیت آبی قرار ندارد، اظهار کرد: در حال حاضر ۹ شهر اهواز، کارون، ماهشهر، شادگان، آبادان، شوشتر، دزفول، هویزه و دشت آزادگان در وضعیت قرمز و خرمشهر، رامهرمز، شوش، امیدیه و مسجدسلیمان در وضعیت نارنجی قرار دارند و مابقی شهرهای استان زرد هستند.

 

وی با اشاره به برگشت اعمال محدودیت‌ها در خوزستان، افزود: در شهرهای نارنجی و قرمز یک‌سوم و در شهرهای زرد دوسوم کارکنان ادارات و نیروهای ستادی شرکت‌ها در محل کار حضور می‌یابند و بقیه به صورت نوبت‌کاری فعالیت می‌کنند. این مصوبه شامل همه ادارات به جز ادارات و سازمان‌های ضروری است.

 

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: در شهرهای قرمز تنها مشاغل گروه یک، در شهرهای نارنجی مشاغل گروه یک و ۲ و در شهرهای زرد مشاغل گروه یک، ۲ و ۳ اجازه فعالیت دارند.

 

نجاتی تصریح کرد: تردد نیز از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد در تمام شهرهای خوزستان ممنوع است. تردد خودروهای با پلاک غیربومی در شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت مشاهده، ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.

 

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: مدارس و دانشگاه‌ها در شهرهای قرمز تعطیل و فعالیت به صورت مجازی خواهد بود.

 

وی افزود: ساعت فعالیت ادارات در اهواز ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و در دیگر شهرهای استان ۸:۳۰ تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

 

نجاتی با اشاره به تعطیلی آرامستان‌ها، تصریح کرد: اجازه برگزاری مراسم عروسی و عزا که مستلزم تجمع هستند، داده نخواهد شد.

 

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بیان کرد: این مصوبات برای همه ادارات و بخش ستادی شرکت‌ها در همه شهرستان‌ها لازم‌الاجرا است و در غیر این صورت، برابر قانون برخورد خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار