دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

بندر امام قرنطینه شد

بخشدار بندر امام خمینی(ره) گفت: با توجه به مصوبات کرونایی بندرامام خمینی(ره) مسیرهای ورودی از سمت آزادراه خلیج‌فارس اهواز - بندر امام‌‌ خمینی و شادگان -آبادان تا اطلاع بعدی، مسدود شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌اله خسروی درباره آخرین وضعیت تردد شهری اظهار داشت: در مصوبات ستاد مبارزه با کرونا بندرامام خمینی (ره) و بر حسب تاکیدات فرماندار ماهشهر، قرنطینه مبادی ورودی بندر امام خمینی (ره)، اجرایی شد.


وی افزود: محور ورودی از سمت شادگان - آبادان و اهواز به بندرامام خمینی (ره) تا عادی شدن شرایط مسدود شد.

 

خسروی در ادامه تاکید کرد: ورود و تردد خودرو‌های حمل سوخت، مواد غذایی و دارویی و نیرو‌های شاغل در منطقه ویژه اقتصادی و پتروشیمی بندر امام خمینی (ره) با حداکثر ۶۰ درصد ظرفیت خودروها، در این مسیر‌ها بلامانع است.

 

وی گفت: تردد خودرو‌های با پلاک غیر بومی در شهر‌های نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت مشاهده ۵۰۰ هراز تومان جریمه می‌شوند و تنها مشاغل گروه ۱ اجازه فعالیت دارند.

 

فریدون بندری سرپرست فرمانداری شهرستان بندرماهشهر در بازدید از مبادی ورودی شهرستان عنوان کرد: لازم است تا عادی شدن شرایط تشدید نظارت و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه در ورودی‌های شهرستان ماهشهر و بندر امام خمینی اعمال شود.

 

وی افزود: با اعمال این محدودیت‌ها از امروز تا پایان وضعیت قرمز ورود خودرو‌های غیر بومی به شهرستان محدود خواهد شد و همچنین از کلیه همشهریان عزیز خواستاریم از سفر و خروج غیر ضروری از شهرستان پرهیز کنند.

 

رضا نجاتی سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا خوزستان ۲۵ بهمن ماه ۹۹ اظهار داشت: شهرستان‌های اهواز، کارون، ماهشهر، شادگان، آبادان، شوشتر، دزفول، خرمشهر، دشت آزادگان و هویزه در وضعیت قرمز، رامهرمز، شوش، امیدیه و مسجدسلیمان در وضعیت نارنجی قرار دارند و مابقی شهر‌های استان زرد هستند.

 

وی در تشریح محدودیت‌های کرونایی در استان خوزستان افزود: در شهر‌های نارنجی و قرمز یک سوم و در شهر‌های زرد دو سوم کارکنان ادارات و نیرو‌های ستادی شرکت‌ها در محل کار و مابقی به صورت نوبت کاری فعالیت کنند.

 

وی با بیان اینکه این مصوبه شامل همه ادارات به جز ادارات و سازمان‌های ضروری است اظهار کرد: در شهر‌های قرمز تنها مشاغل گروه ۱، نارنجی مشاغل گروه ۱ و ۲ و در شهر‌های زرد مشاغل گروه ۱، ۲ و ۳ اجازه فعالیت دارند.

 

نجاتی در ادامه محدویت‌های ترد‌د در تمامی شهر‌های خوزستان را تشریح کرد و گفت: تردد از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد در تمام شهر‌های خوزستان ممنوع است. تردد خودرو‌های با پلاک غیر بومی در شهر‌های نارنجی و قرمز ممنوع است و در صورت مشاهده ۵۰۰ هراز تومان جریمه می‌شوند.

 

سخنگوی ستاد مبارزه با کرونا گفت: ساعت فعالیت ادارات در کلانشهر اهواز ۸:۳۰ تا ۱۳:۳۰ و در دیگر شهر‌های استان ۸:۳۰ تا ۱۴:۳۰ است و آرامستان‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند و اجازه برگزاری مراسم عروسی و عزا که مستلزم تجمع هستند، داده نمی‌شود.

 

بخش بندر امام خمینی (ره) در شمال غربی خلیج فارس و در انتهای آبراه طبیعی خور موسی، بزرگترین بندر تجاری استان خوزستان است.

 

بندر امام خمینی از طریق آزادراه اهواز - بندر امام خمینی (ره) به کریدور شمال جنوب و راه‌آهن سراسری آن را به پایتخت پیوند می‌دهند. منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) با داشتن ۳۸ اسکله فعال به طول ۷ کیلومتر، بزرگ‌ترین بندر فعال ایران است.

 

اداره کل بنادر و دریانوردی و اداره کل گمرک استان خوزستان، بزرگترین پایانه حمل کالای اساسی کشور، منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در این شهر بندری واقع شده است.
منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار