بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

عامل گرانی موز و خیار چه بود؟

رئیس بازرگانی اتحادیه محصولات کشاورزی ایران در مورد علت گران شدن قیمت برخی میوه‌ها از جمله خیار و موز گفت: دلیل این گرانی‌ها سوء مدیریت و شاید هم سوء مدیریت عمدی بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۳۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  صدرالدین نیاورانی رئیس بازرگانی اتحادیه محصولات کشاورزی ایران درمورد گران شدن قیمت برخی میوه ها از جمله خیار و موز گفت: دلیل این گرانی ها سوء مدیریت و شاید هم سوء مدیریت عمدی بوده است.

 

وی افزود: چند ماه قبل که کار واردات موز انجام می شد عده ای با تغییر تعرفه موز، آن را از ردیف ثبت سفارش خارج کردند و ثبت سفارشی به نام آنها انجام نمی شد و عملاً این کار دست عده ای افتاد که فروشنده این ثبت سفارشها بودند و بنابراین واردات موز از این کانال صورت گرفت.

 

نیاورانی اظهار کرد: ما به وزیر پیشنهاد کردیم که با توجه به مشکلات کمبود ارز، اگر سیاست بر واردات این محصول است موز با ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی وارد کشور شود.

 

رئیس بازرگانی اتحادیه محصولات کشاورزی ایران گفت: وزارت صمت و وزارت جهاد کشاورزی اگر قبل از این مشکلات با بخش خصوصی، که واردکننده این محصولات هستند، همکاری می کرد مردم ضرر نمی کردند اما متاسفانه دولت نه کنار می کشد و نه اجازه می دهد که مسیر تجارت پیشرفت کند.

 

نقدعلی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس نیز با انتقاد شدید از گرانی و بالا رفتن قیمت برخی میوه ها گفت: وزارت صمت که عهده دار تنظیم بازار است نباید اجازه دهد قیمت ها تا این حد افزایش پیدا کنند.

 

وی افزود: درست است که موز کالای اساسی و استراتژیک نیست، اما متأسفانه در گذشته برخی آقایانی که منافعشان در این محصول بود با تخصیص ارز به این محصول ذائقه مردم را تغییر دادند و مردم را به این میوه عادت دادند و از طرف دیگر هم در ادامه کار و با قطع کردن تخصیص ارز، عملاً بازار را دچار سکته کردند.

 

این نماینده مجلس با اذعان به سوء مدیریت و نبود استراتژی در وزارت مربوطه برای مدیریت فضای روانی ناشی از افزایش قیمت ها اظهار کرد: گرانی موز تا 60 هزار تومان باعث شد که مردم موز نخرند اما تأثیر اصلی خودش را بر قیمت سایر میوه ها و مرکبات نیز می گذارد.

 

نقدعلی تصریح کرد: متأسفانه این گرانی ها در شرایطی است که تولید مرکبات و میوه های درختی در ایران فراوان است و بسیاری از این میوه ها تبدیل به ضایعات می شوند.

 

وی با تأکید بر اینکه وزارت صمت و وزارت کشاورزی موظف به سیاست گذاری و تدبیر در این حوزه اند، گفت: مجلس نیز در راستای مطالبه از دولت برای تعریف یک نقشه راه با هدف تکرار نشدن این سکته های ناگهانی به بازار اقدام خواهد کرد./ تسنیم

 

ارسال نظر