عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ابراز نگرانی شدید رئیس ناسا از آزمایش موشک ضدماهواره هند

رئیس ناسا به بهانه ورود ذرات سرگردان خطرناک به جوّ زمین، از آزمایش موشک ضدماهواره توسط هند شدیدا انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۰ - ۱۳ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 02
کد خبر: ۷۷۳۴
به گزارش راهبرد معاصر ، ریاست اداره کل فضا و هوانوردی آمریکا «ناسا» گفت آزمایش موشک ضدماهواره توسط هند موجب ورود حداقل ۴۰۰ قطعه سرگردان به مدار زمین شده و ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضانوردان آن را به خطر انداخته است.

به نوشته وبگاه شبکه «سی‌ان‌ان»، «جیم برایدنستین» رئیس ناسا روز دوشنبه با انتقاد از آزمایش موشک ضدماهواره توسط هند به بهانه ورود قطعات سرگردان به جوّ زمین، اظهار داشت که تنها ۶۰ قطعه سرگردان ناشی از این مشک به قدری بزرگ بودند که قابل ردیابی بودند.

وی با ادعای اینکه ۲۴ عدد از این ذرات سرگردان از بالای مدار ایستگاه فضایی بین‌المللی عبور کردند، گفت: «ایجاد رویدادی که منجر به انتقال قطعات سرگردان به مداری شود که ایستگاه فضایی بین‌المللی در آن قرار دارد بسیار بسیار وحشتناک است».

وزیر امور خارجه هند پیش‌تر گفته بود این آزمایش در لایه‌های پایینی جوّ زمین انجام شد تا از عدم ایجاد قطعات سرگردان در فضا اطمینان حاصل شود. هر قطعه سرگردانی که به‌وجود آمده باشد ظرف چند هفته از بین رفته یا به زمین برخواهد گشت.

اما این مقام آمریکایی مدعی است که این آزمایش هند احتمال برخورد قطعات سرگردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی را تا ۴۰ درصد افزایش داده است.

ناسا ادعا می‌کند که یک‌سوم تمامی قطعات سرگردانی که در مدار زمین قرار دارند و توسط این سازمان شناسایی شده‌اند، از آزمایش موشک ضدماهواره توسط چین در سال ۲۰۰۷ و برخورد دو ماهواره ارتباطی آمریکا و روسیه در سال ۲۰۰۹، نشأت گرفته‌اند.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده