پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

آخرین وضعیت ترافیکی جاده های کشور در 15 فروردین

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، آخرین وضعیت ترافیکی محورهای کشور را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر ، سرهنگ نادر رحمانی در خصوص آخرین وضعیت جاده‌های کشور گفت: برابر گزارشات دریافتی هم اکنون بارش برف در ارتفاعات محور کرج -چالوس و بارش باران در اکثر محورهای استان‌های اصفهان و کرمان و محور تربت حیدریه - مشهد در استان خراسان رضوی و محور فردوس - بزرویه در استان خراسان جنوبی گزارش شده است.

 

وی به ترافیک محورهای کشور اشاره کرد و گفت: برابر گزارشات دریافتی بار ترافیکی در شمال به جنوب محور هراز محدوده‌های تونل شماره یک، پنجاب و لاریجان نیمه سنگین و طول محور پرحجم و روان است.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا به محور کرج - چالوس اشاره کرد و گفت: شمال به جنوب محور چالوس محدوده‌های مرزن‌آباد، پل زنگوله، تونل تکاور و آذران بار ترافیک نیمه سنگین و در طول محور پرحجم و روان گزارش شده است. همچنین شمال به جنوب محور فیروزکوه در تمام مسیر ترافیک پرحجم و روان گزارش شده است.

 

وی در خصوص محور رشت - قزوین گفت: شمال به جنوب محور رشت به قزوین محدوده‌های امامزاده هاشم تا پل عوارضی ترافیک نیمه سنگین است و در سایر محورهای کشور ترافیکی روان را شاهدیم.

 

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا مجدداً تاکید کرد: بنا بر هماهنگی انجام شده و اطلاع رسانی صورت گرفته محورهای چالوس و هراز از سمت شمال به سمت تهران یکطرفه هستند و مأموران پلیس راه با هرگونه تخلف در طول این مسیرها به طور جدی برخورد می‌کنند.

ارسال نظر
آخرین اخبار