وقوع گردوخاک و وزش باد شدید در تهران کشف ابزار‌های پارینه‌سنگی در سواحل مکران قتل پیرمرد نگهبان در پارک / جزئیات دستگیری قاتل دستگیری عامل حمله به مجری جشن نجف آبادی‌ها/ ماجرا چه بود؟ وزیر آموزش و پرورش: پیگیر مطالبات فرهنگیان با کمک مجلس و دولت هستم /اجازه نمی‌دهم حق هیچ معلمی ضایع شود اولین خورشید گرفتگی شبیه‌سازی شده در جهان انجام شد آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار

زالی:کرونای انگلیسی افراد بین ۵ تا ۱۷ سال را بیشتر درگیر می‌کند

فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: کرونای انگلیسی جوانان بین ۵ تا ۱۷ سال را بیشتر مبتلا می‌کند که رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی قبلی، همچنان توصیه می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 14
کد خبر: ۷۷۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا زالی فرمانده مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به شیوع ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور اظهار کرد: در حال حاضر ویروس کرونا در هنگام انتقال به سایر افراد دچار جهش‌های مختلف خواهد شد و واریانس جدید نوع انگلیسی ویروس کرونا یک موضوع جدیدی نیست.

او ادامه اداد: درحال حاضر کارشناسان معتقدند که میزان سرایت در نوع ویروس کرونای انگلیسی بیشتر از گذشته شده است و در این جهش ویروس، جوانان بین گروه سنی پنج تا ۱۷ سال را بیشتر از سایر افراد درگیر می‌کند. ما در طی سه هفته اخیر شاهد افزایش مختصر مرگ و میر در میان افراد با سنین پایین‌تر هستیم.

فرمانده ستاد مدیریت مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران بیان کرد: در حال حاضر تعداد هفت مورد ابتلا به ویروس کرونای انگلیسی در استان تهران شناسایی شده است که در هفته گذشته یکی از این بیماران فوت می‌کند و باید گفت که این فرد مبتلا به بیماری زمینه‌ای بوده است.

زالی گفت: در مکان سربسته اگر افراد هم حتی ماسک زده باشند ابتلا به بیماری کرونا از فرد ناقل به دیگران وجود دارد و مردم باید به موضوع تهویه مناسب هوا توجه جدی داشته باشند.

او افزود:در حال حاضر رعایت شیوه نامه ‌های بهداشتی مانند شستن دست‌ها با آب و صابون و زدن ماسک و همچنین رعایت فاصله گذاری اجتماعی برای مقابله و پیشگیری از بروز بیماری کرونای جهش یافته انگلیسی موثر و مفید است و افراد باید نسبت به رعایت نکات پیشگیرانه و بهداشتی توجه کافی داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار