دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است

تحویل اصلاحیه لایحه بودجه 1400 به مجلس

تحویل اصلاحیه لایحه بودجه 1400 به مجلس نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ضمن اعلام این خبر که دولت اصلاحیه لایحه بودجه 1400 را به مجلس تحویل داده است، توضیحاتی درباره مهمترین اصلاحات صورت گرفته در این لایحه ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد خدابخشی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: اصلاحیه لایحه بودجه 1400 تحویل مجلس شد. 

نایب رئیس کمیسیون  برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: منابع عمومی بودجه که در لایحه بودجه قبلی 841 هزار میلیارد تومان بود در لایحه اصلاحی بودجه به 854 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.   

وی افزود: همچنین در بند (و) تبصره 2 که قبلا 90 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده بود و در سقف بودجه عمومی هم نبود به 125 هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. 

خدابخشی درباره سایر تغییرات صورت گرفته در لایحه بودجه اصلاحی 1400 اظهار داشت: همچنین در اصلاحیه ای که قبلا رئیس جمهور به کمیسیون تلفیق ارائه داده بود، مقرر شده بود که 43 هزار میلیارد تومان از مصارف کم شود و 53 هزار میلیارد تومان به اوراق اضافه شود. دولت در اصلاحیه  بودجه جدید این رقم را به 40 هزار میلیارد تومان کاهش داده و پیشنهاد داده که چگونه از مصارف کم شود. 

وی افزود: براین اساس دولت پیشنهاد داده که برای 40هزار میلیارد تومان، 10 هزار میلیارد تومان از بازپرداخت اوراق کم شود و 30 هزار میلیارد تومان نیز از اعتبارات هزینه ای کم شود. 

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره سایر تغییرات در لایحه اصلاحی بودجه 1400 گفت: در لایحه اصلاحی درآمد حاصل از مالیات 25 هزار میلیارد تومان اضافه شده است و به میزان افزایش مالیات یعنی به میزان 25 هزار میلیارد تومان اوراق نیز کم شده است. 

وی بیان داشت: سهم دولت از نفت و میعانات گازی بدون تغییر در لایحه اصلاحی بودجه 1400  همان 199 هزار میلیارد تومان ماند. 

خدابخشی اضافه کرد: در رابطه با حقوق و دستمزد پیشنهاد دولت در لایحه اصلاحی بودجه، تعیین سقف حقوق و مزایا 31 میلیون و 500 هزار تومانی است و هیچ کس بیش از این مبلغ در سال 1400 دریافت نخواهد کرد البته آنهایی که حکمشان بیشتر از این مبلغ در سال 1399 بوده، برای آنها در سال 1400 هیچ افزایشی اعمال نخواهد شد و همان مبالغ را دریافت خواهند کرد.

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار