جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم

تشکیل کمیسیون مشترک در مجلس برای بررسی رتبه بندی معلمان

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از تشکیل کمیسیون با حضورکمیسیون‌های آموزش و تحقیقات، برنامه و بودجه و اجتماعی مجلس برای بررسی رتبه بندی معلمان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۷ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 18
کد خبر: ۹۵۸۲۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  محمد خدابخشی نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس درباره نشست عصر امروز (یکشنبه 27 تیرماه) کمیسیون متبوعش اظهار داشت: نشست کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با حضور نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه و دیوان و محاسبات مجلس برگزار و در مورد بند «و» تبصره 2 قانون بودجه 1400 بحث و گفت‌وگو شد.

وی افزود: در این نشست بر روی اجزای 1 و 7 بند «الف» تبصره 12 قانون بودجه 1400 بحث و گفت‌وگو صورت گرفت و کمیسیون جمع‌بندی در این خصوص صورت داد.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: مواردی که مربوط به همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی بود با توجه به اینکه اعتراضاتی توسط هیأت علمی‌های پژوهشی در وزارت علوم و اعضای هیأت علمی در سایر دستگاه‌های اجرایی صورت گرفته بود مقرر شد با رئیس مجلس مکاتباتی در این خصوص صورت دهیم.

خدابخشی خاطرنشان کرد: قرار شد نظر کمیسیون به این شکل انعکاس داده شود تا اعضای هیأت علمی که در وزارت علوم اعم از آموزشی و پژوهشی و سایر اعضای هیأت علمی در سایر دستگاه‌های اجرایی مطابق با ضوابط وزارت علوم فعالیت و مجوز دارند نیز مشمول همسان‌سازی شود.

نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس خاطرنشان کرد: در خصوص تصویب‌نامه‌ای که دولت برای بحث حقوق‌ها در تبصره 12 گذرانده بود با توجه به اینکه این موضوع مربوط به کمسیون تطبیق قوانین و مقررات است، قرار شد که بر همین کمیته مصوبات دولت مورد بررسی قرار بگیرد که آیا مطابق با قوانین است یا خیر.

وی رتبه‌بندی معلمان و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان را از دیگر مسائل بررسی شده در نشست امروز کمسیون برنامه و بودجه عنوان و تأکید کرد: قریب به اتفاق اعضای کمیسیون به اجرای احکام برنامه ششم توسعه بود و بر روی این احکام نظر موافق داشت و قرار شد برای رتبه‌بندی حقوق معلمان کمیسیون مشترکی با حضور آموزش و تحقیقات، کمیسیون برنامه و بودجه و اجتماعی مجلس تشکیل شود چرا که این مسئله دارای ابعاد مختلف است و باید همه این ابعاد دیده و تصمیم مناسب گرفته شود.

خدابخشی در پایان گفت:‌ همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نیز مورد تأکید برنامه و بودجه مجلس خواهد بود.

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
یک معلم
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۷
0
0
جنابان قالیباف و نوبخت ونمایندگان مجلس
در تاریخ خواهند نوشت در زمان تصمیم گیری شما ، دو تن از فرزندان سیزده ساله و نوزده ساله من که معلم هستم به دلیل عدم توانایی من در تامین نیازهای مادی آنها (خوراک و پوشاک و وسایل تحصیل) آنها ترک تحصیل کردند و وارد بازار بی رحم کارگری شدند(عملگی). سعی کنید برگی از افتخار در تصمیم گیری های شجاعانه به یادگار بگذارید


من یک معلم با 28 سال سابقه هستم چرا تفاوت واریزی من و دیگر امتیازات با همکار متناظر در ادارات دیگر بالای ده میلیون هست ؟ این به جز مزایایی هست که معلم اصلا ندارد و کارمندان دیگر متوسط ماهیانه دو میلیون مزایا به جز آنچه در فیش هست دریافت میکنند
نماینگان محترم اکنون گوشتان بگیرید چشمتان ببندید و با وجدانی خاموش، نفسی عمیق بکشید که افتخار شما این هست که حداقل دریافتی معلم از حداقل دریافتی کارگر کمتر هست(قانون مصوب خودتان)
از مسئولان ارشد می خواهم با اجرای عدالت در واریزی ها ، کودک سیزده ساله ام را از کارگری و عملگی به سر کتاب و درس و محیط بازی برگردانند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۴
0
0
خاک بر سر همتون حالا اجرا کردید برا شاغلین حالا حی بگید خدمتگزاران باز نشسته ها غیر انتفاعی ها خاک بر سر دولت مجلس
پرطرفدارترین اخبار