جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

ونزوئلا احتمال ورود نیروهای روسی بیشتر به این کشور را رد نکرد

همزمان با اعلام آماده‌باش به نظامیان ونزوئلایی، یک مقام ونزوئلا گفت نیروهای روس تا هر زمان که نیاز باشد در این کشور می‌مانند و ممکن است نظامیان روس بیشتری هم به این کشور اعزام شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۷۶
به گزارش  راهبرد معاصر ، معاون وزیر امور خارجه ونزوئلا گفت احتمال دارد نیروهای روسی بیشتری وارد این کشور شوند. همزمان «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهور ونزوئلا با اعلام این‌که مخالفان قصد کشتن او را دارند به ارتش ونزوئلا اعلام آماده‌باش داده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، معاون «ایوان گیل» وزیر‌ امور خارجه «ونزوئلا»، روز پنجشنبه با عدم رد احتمال ورود تعداد بیشتری از نظامیان روسیه به این کشور، بیان داشت نیروهای روسی تا هر زمان که نیاز باشد می‌توانند در این کشور باقی‌بمانند.

او گفت: «گروهی از متخصصان نظامی در راستای توافقات و قراردادهای همکاری نظامی-فنی (وارد ونزوئلا شده‌اند)».

نماینده ویژه ونزوئلا در آمریکا هفته گذشته اعلام کرد «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا لیستی از گزینه‌ها نظیر تحریم‌ها را در اختیار دارد که می‌توانند پاسخ واشنگتن به حضور نظامیان روس در ونزوئلا باشند.

همچنین خبرگزاری «تی‌ای‌اس‌اس» نوشت، با فاش شدن نقشه مخالفان برای کشتن مادورو، دولت این کشور به دستور وی به حالت آماده باش درآمده‌اند.

به نوشته از این خبرگزاری، مادورو در مصاحبه با یک شبکه تلویزیونی محلی گفت: «از نقشه‌های جنایت‌کارانه آن‌ها باخبرم - آن‌هایی که مخالفان را رهبری می‌کنند - نقشه آن‌ها برای کشتن من». مادورو گفت به دستور او، «فعالیت‌های جاسوسی و ضدجاسوسی» افزایش یافته‌اند.

مادورو از گروه‌های شبه‌نظامی نیز خواست به نیروهای مسلح حامی دولت که با نام «کالکتیوو» شناخته می‌شوند بپیوندند. او گفت گروه‌های شبه‌نظامی که به کالکتیوو پیوسته‌اند باید از برقراری صلح در شهرهای مختلف ونزوئلا اطمینان حاصل کنند.

وی این اقدام را «قانونی، مشروع و ضروری» دانست. مادورو گفت «جانی‌هایی که از نیروهای مخالف پول گرفته‌اند» نباید اجازه دست زدن به خشونت را پیدا کنند. به گفته او «خوان گوایدو» رهبر مخالفان دولت ونزوئلا «جنایت‌کارترین فرد» در طی ۲۰ سال اخیر در این کشور است.

مادور بار دیگر آمریکا را به خرابکاری در سیستم برق‌رسانی ونزوئلا متهم کرد.

از ماه مارس سال جاری میلادی، در شبکه‌های انتقال آب و برق ونزوئلا اختلال ایجاد شد که نارضایتی و اعتراض مردم را درپی داشت.

۲۳ ژانویه امسال گوایدو در اقدامی که مادورو آن را غیرقانونی توصیف کرده، خود را رئیس‌جمهور ونزوئلا خواند.کشورهایی نظیر آمریکا و برخی کشورهای عضو اتحادیه اروپا و رژیم‌صهیونیستی او را به رسمیت شناختند. مادورو، به‌عنوان رئیس جمهور قانونی این کشور این اقدام را کودتایی طراحی شده توسط واشنگتن خوانده است. در مقابل این کشورها، روسیه، ایران، ترکیه، سوریه و چند کشور دیگر از مادورو اعلام حمایت کرده‌اند.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار