لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

انصارالله یمن رسما از فهرست تروریستی آمریکا خارج شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد نام انصارالله یمن را از فهرست سازمان‌های «تروریستی» خارج کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۰ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 16
کد خبر: ۷۷۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد وزارت خارجه این کشور رسماً نام گروه انصارالله را از فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» خارج کرده است.

در بیانیه‌ای که روی وب‌سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفته آمده است: «در تاریخ ۱۶ فوریه ۲۰۲۱، وزارت خارجه آمریکا قرار گرفتن انصارالله در فهرست تروریسم را باطل کرده که در نتیجه این اقدام، انصارالله دیگر ذیل ''مقررات تحریم‌های جهانی تروریستی" "مقررات تحریم سازمان‌های تروریست خارجی" یا "فرمان اجرایی ۱۳۲۲۴" تحریم نیست.»

خزانه‌داری آمریکا درباره تبعات این اقدام نوشته اشخاص آمریکایی از این پس برای انجام مبادله با انصارالله منعی نخواهند داشت، مشروط بر آنکه این مبادلات تعامل با اشخاصی که در فهرست تحریم‌ها قرار دارند یا فعالیت‌هایی که به گونه دیگر ممنوع شده‌اند را شامل نشود.

«ند پرایس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: «ایالات متحده آمریکا از حوثی‌ها می‌خواهد پیشروی خود به مأرب را متوقف کرده، همه عملیات‌های نظامی را متوقف کرده و به مذاکره روی بیاورد.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «تهاجم حوثی‌ها به مأرب، اقدام گروهی نیست که به صلح متعهدند یا خواستار پایان دادن به جنگ هستند.»

او در ادامه این بیانیه گفت: «چنانچه حوثی‌ها بر سر رسیدن به یک راه‌حل سیاسی مذاکره‌محور جدی هستند آنها باید همه پیشروی‌های نظامی را متوقف کرده و از انجام سایر اقدامات بی‌ثبات‌کننده و احتمالاً مرگبار از جمله حملات برون‌مرزی به عربستان سعودی خودداری کنند.»

«آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا جمعه گذشته برای نخستین بار اعلام کرده بود که لغو «تحریم تروریستی» انصارالله یمن از سه‌شنبه اجرایی خواهد شد. دولت آمریکا ادعا کرده هدف از این اقدام کمک به کاستن از فاجعه انسانی در یمن است.

دولت سابق آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» در واپسین روزهای حضورش در کاخ سفید در راستای خواسته‌های امارات و عربستان سعودی (دو کشور متجاور به یمن) نام گروه انصارالله را در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً «تروریستی» قرار داد و برخی از رهبران این گروه را تحریم کرد.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. 

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و شیوع گسترده بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎‌اند. 

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ده‌ها میلیون نفر در این کشور نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند.

 دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» مدعی شده قصد دارد جنگ در این کشور را متوقف کند. این ادعا در حالی مطرح شده که جنگ یمن با چراغ سبز دولت «باراک اوباما» در زمانی که بایدن معاون او بود آغاز شد.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار