تحریم جنبش انصارالله یمن از سوی وزارت خزانه داری آمریکا-راهبرد معاصر

تحریم جنبش انصارالله یمن از سوی وزارت خزانه داری آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز سه‌شنبه در بیانیه‌ای جنبش انصارالله یمن را به لیست تحریم‌های این کشور افزود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۳۰ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 19
کد خبر: ۷۴۶۲۸

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه‌داری آمریکا امروز (سه‌شنبه) جنبش انصارالله یمن را به لیست تحریم‌های آمریکا اضافه کرد.

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا آمده است: «امروز، 19 ژانویه (30 دی) وزارت خارجه آمریکا انصارالله را به عنوان یک سازمان تروریستی خارجی تحت تحریم قرار می‌دهد.»

در بیانیه وزارت خزانه‌داری آمریکا همچنین سه تن از رهبران جنبش انصارالله «عبدالله یحیی الحکیم»، «عبدالمالک بدرالدین الحوثی» و «عبدالخالق الحوثی»  به عنوان تروریست تحت تحریم قرار گرفتند.

این تحریم در حالی اعمال می‌شود که اخیرا 25 نماینده مجلس نمایندگان آمریکا به رهبری «جورجی میکز» رئیس کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای، تصمیم کوته‌ بینانه دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در تروریستی اعلام کرد جنبش انصارالله یمن را محکوم کردند.

نمایندگان آمریکا در این نامه که به «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نوشته شده است درباره پیامدهای فاجعه‌بار این اقدام تاکید کرده و خواستار اطلاعاتی درباره روندی شده‌اند که منجر به این تصمیم سیاسی عجولانه دولت ترامپ در روزهای پایانی خود شده‌اند.

این تحریم‌ها علیه یمن در حالی اعمال می‌شود که ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به شش سال زیرساخت‌های یمن را زیر بمباران و موشک‌باران خود گرفته، با محاصره همه جانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده است و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه می‌دهد.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. 

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر