ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نشریه آمریکایی:قطر قصد میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را دارد

نشریه آمریکایی:قطر قصد میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را دارد بنا به نوشته یک نشریه آمریکایی، دولت قطر تلاش خود را معطوف حل و فصل تنش میان تهران و واشنگتن از کانال میانجی‌گری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه آرتی، یک رسانه آمریکایی مدعی تلاش قطر برای میانجی‌گری میان واشنگتن و تهران شد.

نشریه آمریکایی آکسیوس با استناد به اظهارات مقامات قطری گزارش داد دوحه در تلاش است مسیر گفت‌وگو بین ایالات متحده و ایران را تسهیل کند و از طرفین می‌خواهد به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ بازگردند و تنش‌ها را کاهش دهند.

پایگاه آکسیوس با اشاره به گفت‌و‌گوی هفته گذشته محمد بن عبدالرحمن آل ثانی با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا و «راب مالی» نماینده آمریکا در امور ایران می‌نویسد: همانگونه که عمان در فاصله سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ نقش میانجی‌گری را بین ایران و آمریکا بر عهده گرفت و مسیر حصول توافق بر سر برجام را هموار کرد، این بار قطری‌ها می‌خواهند ایفای چنین نقشی را عهده دار شوند.

این نشریه آمریکایی یادآور می‌شود برخلاف سال ۲۰۱۲ اکنون مقامات دولت آمریکا از نحوه تماس با همتایان ایرانی خود آگاه هستند و شاید از این منظر اقدامات میانجی‌گرانه قطر چندان ضروری نباشد.

همچنین در بخشی از این گزارش به سفر روز دوشنبه وزیر خارجه قطر به ایران و دیدار با حسن روحانی و محمد جواد ظریف پرداخته می‌شود. دیداری که در آن رئیس جمهور ایران به وزیر امور خارجه قطر یادآور شد ایران تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای را تا زمان لغو کلیه تحریم‌های هسته‌ای اعمال شده توسط دولت ترامپ، به طور کامل اجرا نخواهد کرد. اما وزیر خارجه قطر به روحانی گفت امیدوار است ایالات متحده تحریم‌ها را برداشته و به توافق نامه برگردد و  قطر تلاش خواهد کرد تا به این مهم دست یابد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار