دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه

نشریه آمریکایی:قطر قصد میانجی‌گری میان ایران و آمریکا را دارد

بنا به نوشته یک نشریه آمریکایی، دولت قطر تلاش خود را معطوف حل و فصل تنش میان تهران و واشنگتن از کانال میانجی‌گری کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۲ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۷۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه آرتی، یک رسانه آمریکایی مدعی تلاش قطر برای میانجی‌گری میان واشنگتن و تهران شد.

نشریه آمریکایی آکسیوس با استناد به اظهارات مقامات قطری گزارش داد دوحه در تلاش است مسیر گفت‌وگو بین ایالات متحده و ایران را تسهیل کند و از طرفین می‌خواهد به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ بازگردند و تنش‌ها را کاهش دهند.

پایگاه آکسیوس با اشاره به گفت‌و‌گوی هفته گذشته محمد بن عبدالرحمن آل ثانی با «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا و «راب مالی» نماینده آمریکا در امور ایران می‌نویسد: همانگونه که عمان در فاصله سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ نقش میانجی‌گری را بین ایران و آمریکا بر عهده گرفت و مسیر حصول توافق بر سر برجام را هموار کرد، این بار قطری‌ها می‌خواهند ایفای چنین نقشی را عهده دار شوند.

این نشریه آمریکایی یادآور می‌شود برخلاف سال ۲۰۱۲ اکنون مقامات دولت آمریکا از نحوه تماس با همتایان ایرانی خود آگاه هستند و شاید از این منظر اقدامات میانجی‌گرانه قطر چندان ضروری نباشد.

همچنین در بخشی از این گزارش به سفر روز دوشنبه وزیر خارجه قطر به ایران و دیدار با حسن روحانی و محمد جواد ظریف پرداخته می‌شود. دیداری که در آن رئیس جمهور ایران به وزیر امور خارجه قطر یادآور شد ایران تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای را تا زمان لغو کلیه تحریم‌های هسته‌ای اعمال شده توسط دولت ترامپ، به طور کامل اجرا نخواهد کرد. اما وزیر خارجه قطر به روحانی گفت امیدوار است ایالات متحده تحریم‌ها را برداشته و به توافق نامه برگردد و  قطر تلاش خواهد کرد تا به این مهم دست یابد.

باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار