جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

آینده بازارهای سرمایه، ارز و مسکن چه می‌شود؟

یک تحلیلگر اقتصادی ضمن تحلیل بازارهای طلا، بورس، مسکن در آینده درباره وضعیت بازار ارز در روزهای آتی گفت که دولت در حال حاضر وضعیت ارزی مناسبی دارد و بازار ارز را کنترل می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۹ - ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 19
کد خبر: ۷۸۰۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، صادق الحسینی در صفحه شخصی خود به صورت زنده به تحلیل بازارهای سرمایه‌گذاری پرداخت و گفت: درباره قیمت مسکن در سال ۱۴۰۰ و ماه پیش رو باید گفته شود که این بازار در سال آینده هم رکودی خواهد ماند اما از اواخر سال ۱۴۰۰ و با ورود به سال ۱۴۰۱ قیمت مسکن دچار جهش خواهد شد. وی در ادامه درباره اینکه چرا بازار سرمایه طی هفته جاری رشد زیادی درآن محقق نشد، توضیح داد: دامنه نوسان نامتقارن سبب شد تا پول‌های بزرگی در این بازار که منتظر فرصتی برای خروج بودند، این امکان برایشان ایجاد و از بورس خارج شوند. همچنین، به نظر می‌رسد که فعالان بورس این تحلیل که بین ایران و آمریکا توافق خواهد شد را پذیرفته‌اند و خرید نمی‌کنند.

 

این کارشناس اقتصادی افزود: اکنون دولت وضعیت ارزی خوبی دارد و می‌تواند بازار ارز را کنترل کند اما بازار طلا نسبت به دلار حباب پیدا می‌کند.الحسینی با بیان اینکه بازار طلا در روزهای پیش رو از بقیه بازارها وضعیت بهتری خواهد داشت، بیان کرد: این بازار حباب دارد و حباب آن بیشتر هم خواهد شد. درباره بازار رمز ارزها با احتیاط بیشتری در این بازار سرمایه گذاری کنید اما در صورتی که نگاه بلند مدت به بازار رمز ارزها دارید، همچنان دارایی مناسبی است.

 

این تحلیلگر اقتصادی تاکید کرد که بورس طی دو هفته اخیر پرنوسان خواهد بود.

 

در پایان علی مروی _کارشناس اقتصادی دیگری با اشاره به اصلاح لایحه بودجه سال آینده گفت: این اصلاحات کسری عملیاتی بودجه سال بعد را نه تنها بهتر نکرد بلکه بدتر کرد و این بودجه تورم زاست مگر اینکه درآمدهای ارزی زیادی در سال آینده نصیب دولت شود که این امر قیمت دلار را به شدت پایین می‌آورد و به تولید هم ضربه می‌زند. /ایسنا

ارسال نظر