شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا»

امریکا ویزای رئیس دادگاه جرایم جنگی لاهه را باطل کرد

دولت آمریکا در واکنش به درخواست دیوان کیفری بین‌المللی برای تحقیق درباره جرایم جنگی نظامیان آمریکایی در افغانستان، ویزای رئیس دیوان را لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 05
کد خبر: ۷۸۱۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، خبرگزاری فرانسه به نقل از دیوان کیفری بین المللی مستقر در لاهه گزارش داد که آمریکا ویزای رئیس این دادگاه را باطل کرده است.

دفتر«فاتو بنسودا» رئیس دیوان کیفری بین المللی این خبر را تایید کرده است.

اخیرا مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا تهدید کرده بود که در صورت درخواست دیوان برای بررسی و تحقیق جرایم جنگی آمریکا در افغاستان ویزای اعضای این نهاد بین‌المللی برای سفر به خاک آمریکا را تعلیق خواهد کرد.

رئیس دیوان کیفری بین المللی در سال 2017 خواستار تحقیق درباره ارتکاب جرایم جنگی نیروهای خارجی در افغانستان شده بود، تحقیقاتی که شامل جرایم جنگی و تخلفات نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان نیز خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار