زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

فراخوان القاعده برای جنگ علیه ارتش یمن و انصارالله

سرکرده تروریست‌های القاعده در استان مأرب یمن، در فراخوانی از تمامی تروریست‌های یمنی خواست تا با ادعای دفاع از شریعت علیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بجنگند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «ابوالحسن المصری» سرکرده القاعده در استان مأرب یمن با انتشار ویدئویی علیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن فراخوان داد.

به نوشته وبگاه الخبر الیمنی،  المصری که پس از کشته شدن «قاسم  الریمی» سرکرده القاعده یمن، به عنوان یکی از گزینه‌های جانشینی وی مطرح شده بود، در این فایل ویدئویی، خطاب به تروریست‌ها مدعی می‌شود که جنگ علیه ارتش و انصارالله یمن، جنگ برای دفاع از عقیده و مصاحبه پیامبر(ص) است.

«ابوالحسن المصری» همچنین یک مدرسه دینی در مأرب تأسیس کرده و به گفته شبکه بی بی سی در این مدرسه تعالیم سلفی‌گری آموزش داده می‌شود.

همزمان با انتشار این ویدئو، منابع نظامی در مأرب شب گذشته خبر دادند که تعداد ۴۰ تروریست القاعده از استان تعز خود را به استان مأرب رسانده‌اند تا علیه نیروهای دولت صنعاء بجنگند.

«عبدالعزیز بن حبتور» نخست‌وزیر دولت نجات ملی یمن نیز روز گذشته (شنبه) گفت کسانی که در مأرب در حال جنگ هستند، نیروهای حزب الاصلاح [اخوان المسلمین شاخه یمن]، القاعده، داعش و سلفی‌هایی هستند که تحت پوشش آمریکایی، سعودی و اماراتی گرد هم آمده‌اند و سلاح آمریکایی در اختیار دارند.

چهارشنبه هفته گذشته نیز تروریست‌های داعش در اعلامیه‌ای از حضور خود در مناطق درگیری علیه ارتش و انصارالله یمن خبر دادند.

عملیات آزادسازی مأرب بیش از دو هفته است که آغاز شده و نیروهای دولت صنعاء خود را به ۱۰ کیلومتری شهر راهبردی مأرب رسانده‌اند.

فارس

ارسال نظر