ابراز امیدواری روبیو در مورد نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آغاز مذاکرات مسقط «بعدازظهر شنبه» / «زبان تهدید»، خط قرمز مهم حزب‌الله ادعا‌های رسانه‌ای درباره گفت‌و‌گو پیرامون خلع سلاح را «کذب محض» خواند منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است حماس: غزه نیازمند اقدام فوری جامعه بین‌المللی است واشنگتن: راه‌های بسیاری درباره موضوع ایران داریم، اما «دیپلماسی» با تهران برای ترامپ بسیار مهم است رئیس حشد الشعبی از ارسال «قانون ساختاری» این نهاد به پارلمان برای تصویب نهایی خبر داد ترامپ پس از دستور لغو محدودیت‌های آبی: می‌خواهم از مو‌های زیبایم مراقبت کنم رهبر انصار الله: مسئله اسرا اهمیتی برای نتانیاهو ندارد رئیس‌جمهور لبنان: حزب‌الله در موضوع سلاح‌های خود، «نرمش و انعطاف‌پذیری بالایی» نشان داده سندرز: ترامپ در مورد سومین دوره ریاست جمهوری جدی است اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم عراقچی: روابط ایران و الجزایر مستحکم و ریشه‌دار است لفاظی وزیر دفاع آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر در مورد گفت‌و‌گو‌های تهران و واشنگتن در عمان

صنعاء: اسرای ما به شکل‌های گوناگون شکنجه شدند

پس از اتمام مرحله دوم تبادل اسرا میان دولت نجات ملی یمن و ائتلاف سعودی، رئیس هیأت مذاکره‌کننده در دولت نجات ملی اعلام کرد که اسرای یمنی به انواع اشکال شکنجه شده‌اند بطوریکه برخی از آنها در زندان‌های دشمن کشته شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر،  پس از اتمام مرحله دوم تبادل اسرا میان دولت نجات ملی یمن و دولت مستعفی در این کشور، «محمد عبدالسلام» رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن، امروز (جمعه) در گفت‌و‌گو با شبکه «المسیره» توضیحاتی در این خصوص ارائه کرد.

 

محمد عبدالسلام در این خصوص گفت که استقبال مردمی و رسمی از اسرای آزادشده بیانگر آن است که این افراد جزئی از نبرد آزادی و استقلال هستند و از طرفی دیگر، این مراسم‌ ثابت کرد که در پس تک تک این اسرا، امتی ایستاده است که آن را تنها رها نخواهد کرد.

 

عبدالسلام در ادامه با اشاره به اینکه مراسم مردمی و رسمی از اسرا باعث افزایش صلابت و قوت جبهه داخلی خواهد شد، افزود که در هر مرحله، با شنیدن داستان‌های دردناکی که اسرای آزادشده آن را روایت کرده‌اند، شوکه شده‌اند.

 

محمد عبدالسلام با ابراز تأسف از این مسائل، اعلام کرد که ده‌ها تن از اسرا مورد شکنجه قرار گرفته‌اند و برخی از آنها کشته شده‌اند.

 

رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن در ادامه اظهاراتش با تأکید بر این مسئله که ائتلاف سعودی دین و اخلاق نمی‌شناسد، گفت که طرف مقابل، مسئول بیمار شدن اسرا، سوءتغذیه و اعمال شکنجه علیه آنهاست.

 

عبدالسلام با بیان اینکه رسیدگی به اسرا و برخورد با آنها مطابق با تعالیم قرآنی و اسلامی واجب است، از سازمان ملل متحد و صلیب سرخ خواست که گام‌های باقی‌مانده مربوط به پرونده اسرا را هر چه سریعتر اتخاذ کنند.

 

عبدالسلام همچنین اعلام کرد که در راستای پایان دادن به درد و رنج مردم یمن، دولت صنعاء آماده است روند حرکت پرونده اسرا را تسریع کند.

 

او در پایان تأکید کرد که ائتلاف سعودی، محاسبات ویژه‌ای در نزد خود دارد و نمی‌خواهد صلح واقعی یمن برقرار شود زیرا موضع دولت نجات ملی، موضع دفاع و تقابل با تجاوز‌گری‌هاست حال آنکه تصمیم طرف مقابل ادامه جنگ است.

 

این اظهارات در حالی است که معاون وزیر اطلاع‌‌رسانی یمن در گفت‌و‌گو با شبکه «المیادین» خبر داده بود که ائتلاف سعودی برخی از اسرای یمنی را کشته و اعضای بدن آنها را فروخته است.

 

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن نیز امروز با تأکید بر لزوم برخورد توأم با احترام با اسرا، اعلام کرده بود که در میان اسرای دشمن، هفتاد عضو سازمان القاعده وجود داشتند.

 

روز گذشته بزرگترین توافق تبادل اسرا میان دولت نجات ملی (صنعاء) و دولت مستعفی (مقیم ریاض) اجرا و اولین گروه از اسرای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن وارد فرودگاه صنعاء شد. در راستای تکمیل این فراینده مرحله دوم این اقدام، امروز (سه‌شنبه، ۲۵ مهرماه) صورت گرفت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار