پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

هشدار معاون وزیر بهداشت در مورد ۲۵ روز آینده و کرونای انگلیسی

معاون کل وزارت بهداشت گفت: اگر تا ۲۵ روز آینده بتوانیم شیوه‌نامه‌های بهداشتی را به درستی رعایت کنیم، عید نوروز آرامی خواهیم داشت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۳ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت، با بیان اینکه ویروس انگلیسی بسیار تهاجمی و از مرز‌ها وارد خوزستان شده است، افزود: تعداد مراجعه کنندگان به مراکز درمانی از ۲۰۰ نفر در روز به ۳ هزار و ۵۰۰ نفر در این استان و تعداد بستری‌ها در مقایسه با یک ماه پیش از ۱۰۰ نفر به هزار و ۱۰۰ نفر افزایش یافته است.

 

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: با توجه به اینکه نسبت ابتلا در عراق ۱۰ برابر شده اگر شیوه نامه‌های بهداشتی در خوزستان و استان‌های مرزی رعایت نشود ممکن است چنین فاجعه‌ای در این استان‌ها رخ دهد.

 

وی گفت: عامل تشدید کننده ویروس انگلیسی رعایت نکردن شیوه نامه‌های بهداشتی است و متأسفانه در برخی شهر‌های خوزستان استفاده از ماسک به زیر ۵ درصد و نزدیک صفر رسیده است.

 

حریرچی افزود: در حالی که باید در ۱۱ شهرستان خوزستان مقررات شهر‌های قرمز رعایت شود این دستورالعمل‌ها نه در بازار، نه در صنوف و نه در برخی دستگاه‌های دولتی رعایت نمی‌شود.

 

وی گفت: اکنون شیوه نامه‌ها ۵۰ درصد در شهر‌های قرمز خوزستان رعایت می‌شود.

 

حریرچی افزود: تردد به خارج از استان خوزستان و ورود به این استان و تردد بین شهری ممنوع شده است و مرز‌ها بسته شده‌اند، اما برخی پرواز‌ها و تردد‌های بین استان انجام می‌شود و برخی بازار‌ها و پاساژ‌ها باز هستند و دستفروشی به صورت کامل انجام می‌شود.

 

وی گفت: برای مقابله با ویروس کرونا هیچ راهی جز رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و تشدید محدودیت‌ها وجود ندارد.

 

حریرچی افزود: اکنون فشار سنگینی به بیمارستان‌های خوزستان وارد شده که ممکن است در خدمت رسانی دچار مشکل قابل توجهی شویم.

 

وی گفت: خوزستان به خیز سوم بیماری کرونا وارد شده و در استان آذربایجان غربی نیز روند ابتلا صعودی است.

 

حریرچی افزود: اکنون حدود ۱۳۰ کشور حتی یک واکسن کرونا نیز دریافت نکرده‌اند و فقط ۲ و ۷ دهم درصد مردم جهان یک دوز واکسن تزریق کرده‌اند.

 

وی گفت: پیش بینی می‌شود فرآیند واکسیناسیون در کشور‌های با درآمد متوسط، یک تا دو سال و در کشور‌های فقیر تا سال ۲۰۲۷ میلادی زمان ببرد.

 

حریرچی افزود: تا آن زمان باید شیوه نامه‌های بهداشتی رعایت شود و اگر در ۲۵ روز آینده این شیوه نامه‌ها را رعایت کنیم عید نوروز آرامی خواهیم داشت.

 

وی گفت: در آمریکا هر ۱۰ روز یک بار تعداد مبتلایان به ویروس انگلیسی دو برابر می‌شود و در انگلیس بیش از ۹۵ درصد، فرانسه بیش از ۶۰ درصد و کشور‌های دیگر اروپای غربی حدود ۵۰ درصد موارد بیماری کرونا بر اثر ویروس انگلیسی است.

 

حریرچی افزود: پیش بینی می‌شود در سه ماه آینده ویروس غالب همه دنیا نوع انگلیسی باشد.
منبع:  مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار