اخبار جدید واکسن کرونا در ایران / واردات واکسن کرونا از روسیه هند کره جنوبی سوئد / واکسن کرونا در ایران رایگان است؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی
جدیدترین اخبار روز واکسن کرونا در ایران دوشنبه 4 اسفند 99

اخبار جدید واکسن کرونا در ایران / واردات واکسن کرونا از روسیه هند کره جنوبی سوئد / واکسن کرونا در ایران رایگان است؟

تولید واکسن کرونای ایرانی به دلیل تحریم ها به تاخیر افتاده است و ایران از چهار کشور روسیه هند کره جنوبی سوئد واکسن کرونا وارد کرد.اما واکسن کرونا در ایران رایگان است؟ راهبرد معاصر در این بسته خبری جدیدترین اخبار روز واکسن کرونا در ایران را در اختیار مخاطبان قرار می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۵ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر بیش از یکسال از شیوع کرونای چینی در کشور میگذرد و هنوز درمان کرونا ویروس که جهان را در بحران قرار داد، پیدا نشده است. طی این یکسال چندین کشور اقدام به ساخت واکسن کرونا کردند و توسط سازمان بهداشت جهانی تایید شدند. گفتنی است ایران هم قصد تولید واکسن کرونا در ایران را دارد و تاکنون واکسن کرونای ایرانی در فاز آزمایشی موفق عمل کرده است.اما واکسن کرونا در ایران رایگان است؟ راهبرد معاصر در این بسته خبری جدیدترین اخبار روز واکسن کرونا در ایران را در اختیار مخاطبان قرار می دهد.

 

علت تاخیر در تولید واکسن کرونا در ایران تحریم‌ها است

ایسنا: رییس کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا آخرین جزئیات تولید واکسن‌های ایرانی کرونا را تشریح کرد.

دکتر مصطفی قانعی درباره آخرین خبرها از ساخت و کارآزمایی بالینی واکسن‌های ایرانی کرونا، گفت: خوشبختانه واکسن کرونای بنیاد برکت فاز اول مطالعات بالینی خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است و تمام آنچه مدنظر داشتیم به شکل مناسبی پیش رفت. این واکسن در حال ورود به فاز دوم مطالعات بالینی است. در صورت ادغام فاز دو و سه مطالعات بالینی، واکسن می‌تواند با سرعت بیشتری برای ورود به بازار آماده شود.

وی درباره زمان احتمالی آغاز فاز دوم مطالعات بالینی واکسن کرونای بنیاد برکت، اظهار کرد: فاز دوم هم احتمالا در اسفند ماه آغاز شود و تا خرداد ماه هم واکسن به بازار آید. هنوز مشخص نیست که فاز دو و سه مطالعات بالینی ادغام می‌شود یا خیر اما در صورت ادغام این دو فاز با یکدیگر چند هزار نفر مورد مطالعه قرار می‌گیرند.

 

قانعی درباره خبرهای منتشر شده مبنی بر راه‌اندازی خط تولید واکسن کرونای اسپوتنیک وی روسی در ایران، تصریح کرد: فکر نمی‌کنم هنوز قراردادی در این زمینه نوشته شده باشد، این موضوع توافقی میان ایران و روسیه است، پس از انعقاد قرارداد می‌توان به جزئیات موضوع پرداخت اما قرار است با انتقال دانش فنی این خطی مشترک برای تولید واکسن میان ایران و روسیه باشد.‌

 

وی در خصوص واکسن کرونای وزارت دفاع با نام « میلادنور»، تاکید کرد: احتمالا با تشکیل جلسه کمیته اخلاق بعدی مجوز کارآزمایی بالینی آن صادر خواهد شد. مطالعات بالینی این واکسن هم مشابه واکسن بنیاد برکت است و تفاوت چندانی نخواهد داشت. این واکسن تزریقی بوده در دو دوز و به فاصله ۲۸ روز تزریق خواهد شد.

 

قانعی گفت: انتظار می‌رود که تا شهریور ماه سال ۱۴۰۰ بتوانیم نیاز داخلی به واکسیناسیون را تامین کنیم.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا با افزایش ابتلا به کرونا در افراد زیر ۱۸ سال تصمیمات جدیدی برای واکسیناسیون این گروه اتخاذ شده است یا خیر؟، بیان کرد: به محض آنکه هر میزان واکسن تهیه کنیم اقدام به تزریق آن خواهیم کرد. در حال حاضر گویا واکسن آسترازنیکا بر روی کودکان هم تزریق می‌شود. در کشور ما هنوز ترایال واکسیناسیون کودکان در برنامه‌هایمان وجود ندارد.

 

قانعی درباره احتمال ناقل بودن افراد حتی پس از تزریق واکسن کرونا، افزود: در مورد یک یا دو واکسن این مورد ذکر شده است، اما هنوز در مورد واکسن‌های تولیدی کشور ما چنین موضوعی گزارش نشده است.

 

وی با اشاره به نقش تحریم‌ها در تولید واکسن ایرانی کرونا، تاکید کرد: علت تاخیر تولید واکسن کرونا در کشور ما نسبت به سایر کشورها همین تحریم‌ها است که سبب می‌شد اقدامی که شاید در عرض یک هفته می‌توانست انجام شود تا سه ماه به طول بی‌انجامد.

 

واردات واکسن کرونا از 4 کشور

 

واکسن کرونا در ایران رایگان است؟

ایلنا: مینو محرز در نشست خبری ستاد اجرایی فرمان امام برای فاز یک مطالعات بالینی اولین واکسن ایرانی کرونا با تاکید بر اینکه در یک پاندومی قرار داریم و در این شرایط کشورها موظف به توزیع رایگان واکسن هستند اظهار داشت: در این شرایط تمام کشورها باید واکسن رایگان در اختیار مردم قرار دهند و بحث هزینه واکسن اصلا مطرح نیست.

وی افزود: به ویژه کودکان باید از واکسن رایگان بهره‌مند شوند.

 

چه کسانی نباید واکسن کرونا بزنند؟

ایسنا: دکتر محمدمهدی زمانی با اشاره به قرار گرفتن کشور در شرایط پیک چهارم کرونا اظهار کرد: واقعیت این است که هم اکنون وارد پیک چهارم کرونا شده ایم، ولی اینکه فکر کنیم صرفا جهش انگلیسی منجر به شکل گیری پیک چهارم کرونا در ایران شده است، درست نیست.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه از یک ماه گذشته با برداشتن محدودیت‌های کرونایی، مدیریت و کنترل این ویروس مختل شده است، اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌ها، کنسرت‌ها، مراسم شادی و عزا، بازگشایی مدارس و ادارات، سفرها و تشکیل دورهمی‌های خانوادگی بدون رعایت پروتکل های بهداشتی از حدود یک ماه و نیم پیش موجب شده است که امروز شاهد وقوع پیک چهارم کرونا در کشور باشیم و مشاهده چند مورد ویروس جهش یافته انگلیسی در روزهای اخیر دلیلی بر ورود تازه این جهش نیست و بیش از یک ماه است این جهش در ایران آمده بود.

این پزشک متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه تصریح کرد: اعمال محدودیت‌های مجدد و رعایت پروتکل‌های بهداشتی بویژه زدن ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی می‌تواند از سرایت بیشتر ویروس جلوگیری کند.

دکتر زمانی در پاسخ به این پرسش که چه افرادی نمی‌توانند واکسن کرونا تزریق کنند، گفت: افرادی که به بیماری خاص و بیماری‌های زمینه‌ای نظیر فشار خون، دیابت، کم کاری یا پرکاری تیروئید، آسم، بیماری‌های گوارشی دچار هستند یا کسانی که حتی حساسیت‌های فصلی دارند به راحتی می‌توانند واکسن کرونا را تزریق کنند.

وی همچنین، به افرادی که دچار حساسیت شدید به داروی یا غذای خاصی هستند و با مصرف دارو یا غذای خاصی سابقه بستری در بیمارستان دارند توصیه کرد که فعلا واکسن نزنند.

زمانی بیان کرد: نباید آنافیلاکسی یا حساسیت شدید به دارو یا غذا را با حساسیت‌های رایج اشتباه گرفت، بلکه منظور ما عدم واکسیناسیون افرادی است که با مصرف یک داروی خاص یا خوردن یک نوع غذای خاص، به علت افت فشار شدید و تنگی نفس شدید در بیمارستان بستری شده و درمان تزریقی دریافت کرده باشند.

وی در خصوص افراد زیر ۱۸ سال و بانوان باردار نیز گفت: چون تحقیقات لازم در این گروه تاکنون نهایی نشده است فعلا از تزریق واکسن خودداری کنند.

ارسال نظر