هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

استاندار تهران:بیماران سرپایی روبه افزایش است/پیشنهاد لغو سه هفته‌ای پرواز‌های خارجی و اروپایی

محسنی بندپی درباره مصوبات جدید ستاد کرونای تهران توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۰۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 22
کد خبر: ۷۸۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران در جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا استان تهران که امروز ۴ اسفند ماه برگزار شد، گفت: این جلسات شکل گیری خوبی دارد که با حضور، مشارکت و بیان گزارشات همه اعضا برگزار می‌شود که اظهار نظرات کارشناسی از دل جلسه بیرون می‌آید.

وی ادامه داد: طرح شهید سلیمانی که بحث محله محوری است با مشارکت‌ها به نقطه امیدوار کننده‌ای رسیده است و نباید هیچ زمانی فکر کنیم به نقطه‌ی بهینه‌ای رسیدیم. هدف اصلی همه باید این باشد که وقتی یک بیمار شناسایی می‌شود قرنطینه شود و آن‌هایی که در ارتباط با فرد بودند هم شناسایی شوند و انجام تست و قرنطینه شوند.

وی گفت: بیماران سرپایی روبه افزایش است و یکی از جا‌هایی که ما احساس می‌کنیم شلوغ هست بازار است و باید در پاساژ‌ها و مراکز خرید مثل گذشته استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری انجام شود. مسافران خارجی که آمدند در قرنطینه نماندند و پیشنهاد ما این است که پرواز‌های خارجی و اروپایی تا دو هفته یا سه هفته متوقف شود.

استاندار تهران تصریح کرد: پیشنهاد می‌کنیم که جریمه افرادی که رعایت نمی‌کنند هم انجام شود. نیروی انتظامی کوتاهی نکرده، ولی آنقدر استثنائات داریم که کار را برای این نیرو سخت کرده است. باید کمک کنیم این نیرو از ابزار تجهیزاتی استفاده کند و این کار انجام شود. در تهران شب گذشته ۱۸۸۰ خودرو به دلیل عدم رعایت تردد شبانه جریمه شده اند.

محسنی بندپی افزود:تمام آزمایشگاه‌ها و مطب‌ها موظفند تمام PCR‌های مثبت را به دانشگاه‌های علوم پزشکی داده شود. در بحث دستفروش‌ها در مناطقی مثل ۱ و ۱۱ دستور داده ایم که حداقل فضایی باز در اختیارشان داده شود و باید این مساله جدی گرفته شود. امسال هیچ نمایشگاه بهاره‌ای نخواهیم داشت و اجازه برگزاری هیچ انتخاباتی برای اتحادیه‌ها در تهران نخواهیم داد و آزمون‌ها نیز غیر متمرکز باید باشد و اگر هم متمرکز انجام شود باید با اجازه روسای دانشگاه‌ها و در فضای مناسب برگزار شود.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار