سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

واکنش آمریکا به اصابت راکت به منطقه سبز بغداد

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا درباره اصابت راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد اظهارنظر کرد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۴ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 23
کد خبر: ۷۸۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «جان کربی»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا به اصابت راکت به نزدیکی سفارت آمریکا در بغداد واکنش نشان داد. 

جان کربی بعد از بیان اینکه واشنگتن هنوز حمله هفته گذشته در اربیل را به طرف خاصی نسبت نداده، درباره اینکه عاملان حمله امشب چه طرفی بوده هم اظهار نظر نکرد.

او گفت: «دشوار بتوان با قطعیت گفت که افزایش حملات اخیر نتیجه محاسبات راهبردی بوده یا اینکه صرفاً در ادامه همان‌نوع حملاتی هستند که در گذشته دیده‌ایم.»

سخنگوی وزارت دفاع آمریکا علاوه بر این، ادعاها درباره اینکه آیا ممکن است دولت بایدن عامدانه روند کندی برای اعلام عاملان این حملات در پیش گرفته باشد را رد کرد.   

منابع عراقی، شامگاه دوشنبه از شنیده شدن صدای انفجار در نزدیکی منطقه سبز بغداد خبر دادند و برخی منابع عراقی گزارش دادند که آژیرهای خطر در سفارت آمریکا پس از صداهای انفجار یادشده به صدا در آمده است.

شبکه «المیادین» به نقل از خبرنگار خود در عراق نوشت که سه فروند راکت کاتیوشا به اطراف سفارت آمریکا برخورد کرده است. پایگاه خبری شبکه «روسیا الیوم» نیز به نقل از خبرنگار خود در بغداد گزارش داد که در پی این حمله، چند تن مجروح شده‌اند.

خبرگزاری رسمی عراق (واع) به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی امنیتی این کشور گزارش داد که دو راکت به منطقه سبز برخورد کرده است. 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده