ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان

عضو هیات رییسه مجلس: افزایش تعرفه اینترنت تخلف است

یک عضو هیات رییسه مجلس گفت: دولت، وزارت ارتباطات و اپراتورها تحت هیچ عنوان اجازه افزایش تعرفه اینترنت را ندارند و اگر در سال آینده اینترنت را گران کنند، قطعاً تخلف کرده اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 23
کد خبر: ۷۸۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سید محسن دهنوی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز(سه‌شنبه) مجلس در جمع خبرنگاران، با اشاره به انتشار اخباری مبنی بر گران شدن اینترنت در سال آینده گفت: یکی از منابع درآمدی دولت، دریافت مالیات در قالب حق امتیاز شبکه از اپراتورهای تلفن همراه است و در کشور ما هم ۲۸ درصد از درآمد اپراتورها تحت عنوان عوارض از سوی دولت دریافت می‌شد.

وی افزود: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، درآمد دولت از محل دریافت عوارض از اپراتورهای همراه هفت هزار میلیارد تومان قید شده است که بررسی‌ها مشخص کرد که دولت از این محل ۱۰ هزار میلیارد تومان دریافت می‌کند.

این نماینده مجلس یادآورشد: بر این اساس سه هزار میلیارد تومان مابه التفاوت وجود دارد و این سه هزار میلیارد تومان مابه التفاوت درآمد دولت از محل اپراتورها جهت تولید محتوا در فضای مجازی در نظر گرفته شد.

این عضو هیئت رئیسه کمیسیون تلفیق ادامه داد: البته مجلس فعلاً در حال بررسی بخش درآمدی بودجه است و ممکن است این سه هزار میلیارد تومان برای تولید محتوا در نظر گرفته نشود و برای مصارفی چون توسعه زیرساخت‌ها به کار گرفته شود.

دهنوی با بیان اینکه قطعاً این اعتبار برای صدا و سیما نیست، گفت: قرار نیست این سه هزار میلیارد تومان به صدا و سیما پرداخت شود و همچنین براساس پیشنهاد نمایندگان ۲۸ درصدی که به عنوان عوارض از سوی اپراتورها به دولت پرداخت می‌شد، به ۳۸ درصد افزایش پیدا کرد و قرار است این اعتبار صرف توسعه اینترنت در روستاها و مناطق محروم شود.

وی اضافه کرد: دولت، وزارت ارتباطات و اپراتورها تحت هیچ عنوان اجازه افزایش تعرفه اینترنت را ندارند و اگر در سال آینده اینترنت را گران کنند، قطعاً تخلف کرده اند.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار