پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

نا آرامی‌های سراوان به کجا رسید؟

فرماندار سراوان گفت: اوضاع سراوان هم‌اکنون آرام است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۷ - ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 24
کد خبر: ۷۸۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر روز گذشته سعید تجلیلی فرماندار شهرستان سراوان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این شهرستان گفته بود: روز جاری (سه‌شنبه) با توجه به اتفاقات روز گذشته در مرز، بیش از 500 نفر به فرمانداری حمله کردند که بدون هیچ‌گونه خشونت و استفاده از سلاحی مردم را به آرامش دعوت کردیم و مردم نیز از فرمانداری بیرون رفتند.

همان ساعت نیز فیلم‌هایی از حمله به این فرمانداری و تخریب اموال عمومی داخل فرمانداری در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد اما در ادامه فیلم‌های دیگری از حضور یگان‌های ویژه در شهر و درگیری شدید با مردم و به خشونت کشیده شدن اعتراضات در شبکه‌های اجتماعی دست به دست شد که بیشتر این نوع فیلم‌ها در کانال‌های تلگرامی و شبکه‌های بیگانه منعکس شدند.

با توجه به این موضوع عصر امروز (چهارشنبه) با فرماندار سراوان تماس دوباره برقرار کردیم که وی در گفت‌گو با تسنیم اظهار داشت: شهر کاملا در آرامش است و بعد از وقایع روز گذشته نیز اتفاق دیگری رخ نداد، فقط همان حمله به فرمانداری صورت گرفته بود که بعد از آن مردم را به آرامش دعوت کردیم و همه فرمانداری را ترک کردند.

تجلیلی در زمینه فیلم‌های منتسب به اعتراضات مردمی که نشان از درگیری بین یگان ویژه و مردم شهر داشت، نیز توضیح داد: آن فیلم‌ها نیز فقط شیطنت رسانه‌ای بود و اصلا موضوع به‌خشونت کشیده‌شدن اعتراضات واقعیت ندارد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده