پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست

توضیحات وزارت اطلاعات درباره علت آزادی مایکل وایت

مدیرکل ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در مصاحبه‌ای درباره جزئیات پرونده مایکل وایت و علت آزادی وی توضیحاتی ارایه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 06
کد خبر: ۴۴۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات در مورد جزئیات پرونده آمریکایی آزاد شده اظهار داشت: مایکل وایت یکی از نظامیان آمریکایی بود که دوسال قبل با پوشش توریست وارد کشور گردید. مشارالیه قصد داشت برای تأمین فرصت جاسوسی با روش‌های فریبنده و ارتباط با اتباع ایرانی، پوشش حضور خود در کشور را بدست آورد که توسط ضد جاسوسی وزارت اطلاعات شناسائی و دستگیر گردید؛ این درحالی است که هم زمان با شکایت شاکی خصوصی نیز مواجه شد. نهایتاً پس از گذشت حدود دو سال ازمحکومیت، مشارالیه به دلیل تشدید بیماری و دلایل انسانی و طی فرآیند قضایی از کشور اخراج گردید.

 

وی درخصوص پیام‌های پی در پی و سخنان تشکر آمیز ترامپ از ایران بابت آزادی وایت اظهار داشت: ترامپ به شدت محتاج جلب حمایت افکار عمومی پس از استیصال و درماندگی در قضیه مدیریت بیماری کرونا و همچنین مدیریت اعتراضات علیه تبعیض و نژاد پرستی است، لذا در اقداماتی غیرحرفه‌ای سعی دارد اختلافات مبنایی جمهوری اسلامی ایران با رژیم آمریکا را به مسائل سطحی تنزل داده و از هر موضوع بی ربط و کوچکی به عنوان بستر مذاکره با ایران بهره برداری حداکثری نماید.

 

ترامپ دچار سندروم بازاریابی و نمایش خیابانی برای جلب مشتری است

 

وی تصریح کرد: ترامپ که دچار سندروم بازاریابی و نمایش خیابانی برای جلب مشتری است در موضوع مذاکره با ایران نیز مصداق بارز "الغریق یتشبث بکل حشیش" است که البته این نوع رفتار‌ها از رئیس جمهوری که از حوزه کسب و کار و شرکت داری به کاخ سفید قدم گذاشته، دور از انتظار نیست.

 

وی در ادامه اظهار داشت: اطلاعات معاونت ضدجاسوسی وزارت اطلاعات نشان می‌دهد که برخی سیاسیون در آمریکا من جمله برایان هوک در نظر داشتند از فوت مایکل وایت به دلیل بیماری مزمن حداکثر بهره برداری سیاسی را علیه جمهوری اسلامی ایران و در قالب یک بمب خبری بعمل آورند که با آزادی وی، این فرصت رفتار غیر انسانی نیز از آنان سلب گردید.

 

وزارت اطلاعات تاکید می‌نماید همچون گذشته با تیزبینی و اشراف حداکثری اطلاعاتی، هرگونه تحرکات ضد امنیتی سرویس‌های اطلاعاتی متخاصم و بویژه آمریکا در ایران و تحت هر پوششی را با قوت در نطفه خفه خواهد نمود و با حرفه‌ای‌ترین روش با آن مقابله می‌نماید./ایسنا

ارسال نظر