زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

دستگیری سردار قلابی خنثی‌کننده بمب در تهران

دستگیری سردار قلابی خنثی‌کننده بمب در تهران ماموران پلیس امنیت تهران بزرگ فردی را دستگیر کردند که اقدام به جعل عنوان سردار تیم چک و خنثی‌سازی بمب و مهر مجلس خبرگان رهبری کرده بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 25
کد خبر: ۷۸۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، ماموران پلیس امنیت تهران بزرگ فردی را که اقدام به جعل مهر مجلس خبرگان رهبری کرده و خودش را از سرداران تیم چک و خنثی سازی بمب معرفی کرده بود، دستگیر کردند.

 

مدتی قبل ماموران پایگاه ششم پلیس امنیت تهران بزرگ از جعل عنوان نظامی از سوی یک فرد باخبر شده و برای رسیدگی به موضوع وارد عمل شدند. در جریان رسیدگی به این پرونده مشخص شد که مردی میانسال به پوشیدن لباس تیم چک و خنثی‌سازی بمب و نصب درجه سرتیپ دوم روی آن در حال تردد در سطح شهر است.

 

ماموران که به رفتار این فرد مشکوک شده بودند، اقدام به بازرسی از وی کرده و در جریان آن متوجه حمل بی‌سیم و مهر متعلق به مجلس خبرگان رهبری از وی شدند، اما این فرد هیچ مدرکی برای اثبات هویت خود ارائه نکرد و به همین دلیل به مقر انتظامی منتقل شد.

 

متهم پس از انتقال به مقر انتظامی در حالی که چاره‌ای جز اعتراف نداشت به جعل عنوان سردار تیم چک و خنثی‌سازی بمب و مهر متعلق به مجلس خبرگان رهبری اعتراف کرد.

 

بنابر اعلام افسر رسیدگی کننده به این پرونده تحقیقات در این موضوع همچنان ادامه دارد و متهم که فردی حدودا ۴۵ ساله و فاقد هرگونه سابقه نظامی است با حکم قضایی در بازداشت به سر می‌برد.
منبع: خبرگزاری ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار