سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است استقبال لاریجانی از توافق راهبردی پاکستان و عربستان القسام تحویل جسد نظامی اسرائیل را به تعویق انداخت

افشاگری یک مقام عراقی درباره ترور سردار سلیمانی

یک نماینده پارلمان عراق تأکید کرد که دولت این کشور نتایج تحقیقات ویژه ترور فرماندهان شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را مخفی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 25
کد خبر: ۷۸۸۳۱

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالأمیر الدبی» نماینده پارلمان عراق از فراکسیون «صادقون» گفت که افشای عاملان جنایت ترور فرماندهان شهید سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به نفع دولت عراق نیست.

الدبی در مصاحبه با وبگاه «المعلومه» تصریح کرد که جزئیات ترور این فرماندهان شهید و نتایج تحقیقات مربوط به هدف قرار دادن مقرهای سازمان الحشدالشعبی همچنان مبهم است. او تصریح کرد که دولت همچنان در افشای نتایج تحقیقات مربوط به ترور فرماندهان شهید وقت‌کُشی می‌کند.

پیشتر نیز «فاضل الفتلاوی» نماینده پارلمان عراق از فراکسیون الفتح گفته بود که سکوت سران عراق در قبال ترور فرمانده شهید جای تعجب دارد. او تأکید کرد که پارلمان عراق حرف خود را درباره اخراج نظامیان خارجی از کشور زد و به اعمال فشارها برای اجرای این مصوبه ادامه خواهد داد.

آمریکا دی ماه سال گذشته در اقدامی تروریستی سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین رئیس الحشد الشعبی را به همراه نیروهای همراه آن دو در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار داد و به شهادت رساند. پارلمان عراق در واکنش به این اقدام، طرح اخراج نظامیان آمریکا از این کشور را به تصویب رساند.

 

همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار