دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

جزئیات درگیری های اولیه با قاچاقچیان سوخت در مرز مشترک ایران و پاکستان

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره چگونگی وقوع درگیری های اولیه با قاچاقچیان سوخت در مرز مشترک ایران و پاکستان گفت: با توجه به تحویل جسد یک نفر ایرانی، موضوع از طرف مقامات صلاحیت‌دار و مسئول در جمهوری اسلامی تحت بررسی است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با توجه به برخی اخبار منتشر شده در رسانه های پاکستان در خصوص چگونگی وقوع درگیری های اولیه با قاچاقچیان سوخت در مرز مشترک ایران و پاکستان اظهار داشت: موضوع از طرف مقامات صلاحیت‌دار و مسئول در جمهوری اسلامی ایران تحت بررسی است و با توجه به تحویل جسد یک نفر ایرانی طی صورتجلسه مشترک از سوی پاکستان به ایران این موضوع توسط مرزبانان درجه یک در دو کشور در دست بررسی است و بر اساس نتایج گزارشات آنها اقدامات لازم توسط نیروهای مرزبانی در مرزهای مشترک و وزارت امور خارجه به عمل خواهد آمد.

 

به گزارش فارس، «احمدعلی موهبتی» استاندار سیستان و بلوچستان صبح دیرور پنجشنبه در نشست با سران طوایف سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، دشمنان درصدد به خطر انداختن امنیت سیستان و بلوچستان هستند و به خاطر این هدف دست به هر کاری می‌زنند، گفت: دشمنان نظام از این روند به شدت عصبانی هستند و طرح و برنامه‌های مختلفی را برای توقف و جلوگیری از توسعه استان بکار می‌گیرند.

 

موهبتی با بیان اینکه اگر کسی خطایی بکند قطعا با آن برخورد می‌شود، افزود: در کمال تاسف در حادثه مرزی سراوان سه نفر کشته شدند که دو نفر از آنها در پاکستان و یک نفر در ایران بود، اما رسانه‌های بیگانه به گونه ای این موضوع را نشان دادند که انگار یک قتل عام در سراوان اتفاق افتاده است.

 

لازم به ذکر است، برخی از منابع و رسانه‌های پاکستانی از کشته شدن بیش از ۱۰ قاچاقچی سوخت ‌خبر داده اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار