دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

خطیب زاده: ایران همانند گذشته در کنار دولت و ملت سوریه خواهد ماند

سخنگوی وزارت امور خارجه که در چارچوب همکاری‌های دو جانبه ایران و سوریه در حوزه‌های دیپلماسی عمومی، رسانه‌ای و فرهنگی به آن کشور سفر کرده بود، در نشست‌ها و جلسات اندیشکده‌ای، رسانه‌ای و نخبگانی شرکت‌ کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۷۸۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، در خلال این سفر، خطیب زاده با فیصل مقداد، وزیر امور خارجه سوریه دیدار و در مورد آخرین وضعیت روابط دو کشور و همکاری های فرهنگی و رسانه ای بین وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و‌ سوریه گفتگو کرد.

 

در این دیدار، وزیر خارجه سوریه بر ضرورت توسعه همکاری های دو کشود در حوزه فرهنگی و رسانه‌ای تاکید نمود.

 

خطیب زاده در ادامه دیدارهای خود، با وزیر اطلاع رسانی و فرهنگ، وزیر علوم و خانم دکتر بثینه شعبان، مشاور ارشد رئیس جمهوری سوریه دیدار نمود. در این ملاقات‌ها، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تاکید بر ضرورت توسعه همکاری های فرهنگی و رسانه‌ای دو کشور، از مقاومت مردم سوریه در گذار از مرحله مقاومت نظامی در برابر تروریسم ابراز خوشحالی کرده و تاکید نمود که جمهوری اسلامی ایران همانند مرحله گذشته، در بازسازی اقتصادی و همکاری های فرهنگی در کنار دولت و ملت سوریه خواهد ماند.

 

مقامات سوری نیز در این دیدارها تاکید نمودند که ملت سوریه هیچگاه ایستادگی ایران در کنار ملت سوریه را فراموش نخواهد کرد.

 

خطیب زاده در ادامه برنامه های خود، علاوه بر سخنرانی در آکادمی دیپلماتیک سوریه و همچنین نشست در موسسه مطالعات راهبردی این کشور، در جلسه‌ای مشترک با اصحاب رسانه های سوریه شرکت کرده و‌به سوالات آنها پاسخ داد.

 

دیدار با بشار جعفری، قائم مقام وزارت خارجه سوریه و برخی دیدارهای جانبی دیگر در چارچوب همکاری های دیپلماسی عمومی دو کشور از جمله برنامه های این سفر بودند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار