هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

جهانپور:۷۰ جهش در ایران شناسایی شده است/موتاسیون ایرانی کرونا صحت ندارد

جهانپور:۷۰ جهش در ایران شناسایی شده است/موتاسیون ایرانی کرونا صحت ندارد رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با رد اظهاراتی مبنی بر موتاسیون ایرانی ویروس کرونا گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تا امروز، افزون بر ۷۰ جهش در ایران شناسایی شده که البته تا امروز هیچ کدام تغییر معناداری در رفتار ویروس ایجاد نکرده و اطلاق واریانت جدید به آنها درست نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 27
کد خبر: ۷۹۰۳۱

به گزارش راهبرد معاصر دکتر کیانوش جهانپور گفت: در رابطه با موتاسیون (جهش) های ویروس کووید۱۹ در ایران، اظهار داشت: ویروس های RNA دار نسبت به ویروس های DNA دار، سرعت جهش بیشتری دارند و با توجه به اینکه کرونا ویروس ها از زمره ویروس های RNA دار است، طبیعتا در آنها بیشتر مشاهده می شود، سرعت جهش در ویروس های RNA دار بصورت میانگین شاید ۱۰ هزار برابر ویروس های DNA دار است. کرونا نیز اگرچه نسبت به برخی ویروس های RNA دار لزوما سرعت جهش بیشتری ندارد، لکن در همه ماه های گذشته جهش های متعددی را در ایران و جهان به خود دیده است که البته بسیاری از این جهش ها لزوما منتهی به تغییر رفتار ویروس یا واکنش متفاوتی به واکسن و آنتی بادی ها و سیستم ایمنی نشده اند و قابل توجه نبوده و نیستند.

 

وی افزود: متاسفانه انتقال ناقص مطالب و گزارش های علمی مطروحه هفتگی در ستاد ملی مقابله با کرونا آن هم از جانب افراد غیر از سخنگوی رسمی این ستاد و یا پوشش خبری ناقص آن در مواردی موجب سوء تفاهم و سوء برداشت شده و انتظار می رود اکنون که ستاد ملی مقابله با کرونا، سخنگوی رسمی و مشخص دارد، اعلان مصوبات و اطلاعات منحصر به سخنگو باشد و سایر اظهارات، وجهی ندارد و رسانه ها این موضوع را در اطلاع رسانی مطالب، لحاظ کنند و البته اعضای ستاد نیز توجه بیشتری به این مهم داشته باشند.

 

بنابر اعلام وبدا، جهانپور گفت: واژگان موتاسیون ایرانی که به نقل از نائب رییس محترم مجلس نیز منتشر شده است، اطلاق درستی نیست و صحت ندارد و تا امروز از میان واریانت های شناخته شده با مبدا انگلیس، آفریقای جنوبی، برزیل و کالیفرنیا صرفا واریانت انگلیسی در ایران مشاهده شده است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بسان همه ماه های گذشته، مانیتورینگ و رصد مستمر ژنتیک ویروس و بررسی های فیلوژنتیکی و توالی یابی ژنتیکی در کشور در مراکز مشخص جریان دارد و تا کنون جهش اساسی با تغییر معنادار رفتار ویروس در ایران مشاهده و گزارش نشده است.

گفتنی است امروز سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی - نایب رئیس اول مجلس از شواهدی مبنی بر وجود کرونای جهش یافته ایرانی خبر داد.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار