نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد

اظهارات یحیی سریع درباره جزئیات حمله پهپادی به عربستان

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن جزئیات جدیدی از حمله گسترده پهپادی و موشکی شب گذشته به عمق خاک عربستان سعودی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز (یکشنبه) در یک کنفرانس خبری، به بیان جزئیات عملیات گسترده شب گذشته (شنبه) در خاک عربستان سعودی پرداخت.

 

به نوشته وبگاه شبکه المسیره، او گفت که این عملیات با نام «توازن الردع الخامسة» (موازنه پاسخگویی پنجم) با پهپاد و موشک بالستیک به طور مشترک انجام گرفت.

 

یحیی سریع افزود: «مواضع و اماکن حساس در ریاض پایتخت دشمن، با یک موشک بالستیک از نوع "ذوالفقار" و ۹ فروند پهپاد "صماد۳" هدف قرار گرفت. شش فروند پهپاد "قاصف k۲" نیز مواضع نظامی در مناطق "ابها" و "خمیس مشیط" را هدف قرار دادند که به فضل خدا به دقت اصابت کرد.»

 

او با بیان اینکه، عملیات «توازن الردع الخامسة» از شامگاه شنبه تا صبح امروز به طول انجامیده است، تأکید کرد: «تا زمانی که حملات و محاصره بر کشورمان ادامه دارد، عملیات‌های ما نیز ادامه خواهد داشت و بیش از پیش گسترده خواهد بود.»

 

یحیی سریع، از ساکنان عربستان سعودی خواست تا از تمامی مواضع و اماکن و فرودگاههای نظامی خود را دور نگه دارند.

 

ائتلاف سعودی شب گذشته مدعی انهدام یک فروند موشک بالستیک ارتش یمن بر فراز شهر ریاض شد و کاربران توییتر نیز از شنیده شدن صدای انفجار در شهر ریاض خبر دادند. ویدئوهایی نیز بین کاربران دست به دست شد که فعال شدن سامانه‌های موشکی ساخت آمریکا (پاتریوت) را نشان می‌داد.

 

پس از این حمله، فعالیت‌ فرودگاه‌های شهرهای ریاض (مرکز) و جده (غرب) و تمامی پرواز هواپیماها بر فراز آسمان عربستان متوقف شد.

 

اما در مقابل نیز ائتلاف سعودی بامداد امروز در یک حمله پهپادی به یک منزل مسکونی در شهر الحدیده در غرب یمن، پنج تن از اعضای یک خانواده از جمله یک کودک را به شهادت رساند./فارس

 

ارسال نظر