نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

افزایش دوباره غلظت آلاینده‌های جوی تهران و کرج

کارشناس هواشناسی گفت: امشب و فردا در شهر‌های تهران و کرج شاهد افزایش غلظت آلاینده‌های جوی خواهیم بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۷۷

به گزارش راهبرد معاصر کبری رفیعی کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب در استان‌های گیلان و اردبیل وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می‌شود گفت: نواحی مرکزی خلیج فارس امشب مواج است.

او ادامه داد: فردا در شهر‌های تهران و کرج شاهد افزایش غلظت آلاینده‌ها خواهیم بود . از امشب با ورود سامانه بارشی از سمت جنوب غرب کشور در استان‌های خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و لرستان شاهد بارش باران همراه با رعد و برق و در نقاط مرتفع و سردسیر بارش برف خواهیم بود.

رفیعی یادآور شد: امشب و فردا این سامانه تقویت شده و علاوه بر مناطقی از جمله چهار محال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و لرستان، در برخی نقاط استان‌های بوشهر، فارس، اصفهان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، خراسان رضوی و شمال کرمان، بارش باران پیش بینی می شود.

این کارشناس هواشناسی بیان کرد: از بعد از ظهر فردا با نفوذ جریانات سرد شمالی و عبور جریانات تراز میانی ، کاهش دما در استان‌های ساحلی خزر و بارش در استان‌های گیلان، اردبیل، مازندران، شمال آذربایجان و آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین و ارتفاعات البرز مرکزی رخ خواهد داد.

او یادآور شد: برای روز سه شنبه به جز استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و هرمزگان، بوشهر، خوزستان، کردستان، ایلام، زنجان در سایر مناطق کشور بارش پراکنده پیش بینی می شود.

رفیعی بیان کرد: روز چهارشنبه در ارتفاعات شمال‌غرب بارش پراکنده رخ خواهد داد و روز پنجشنبه با ورود سامانه بارشی جدید به کشور در مناطق شمال غرب، غرب، جنوب غرب، استان‌های ساحلی خزر شمال شرق و دامنه‌های جنوبی البرز بارش خواهیم داشت.

او درباره آب و هوای استان تهران گفت: فردا آسمان تهران تا حدودی ابری است و بیشترین دمای هوا به ۱۴ درجه و کمترین آن به ۶ درجه خواهد رسید.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار