احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

انصارالله یمن:دولت آمریکا به‌جای متجاوز، از یمنی‌ها می‌خواهد نبرد نکنند

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن عملیات دیروز این کشور علیه مواضع عربستان سعودی را دقیق و مهم دانست و گفت که توقف این عملیات وابسته به توقف اقدامات ریاض است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۴ - ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 28
کد خبر: ۷۹۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر  «محمد البخیتی»، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن  عملیات تلافی‌جویانه این کشور علیه مواضع نظامی عربستان سعودی را دقیق دانست و  گفت که ریاض به این نتیجه رسیده است که توان مقابله با توانایی‌های موشکی یمن را ندارد.

این مقام یمنی یکشنبه شب در  گفت‌وگو با شبکه المیادین لبنان گفت که عملیات موشکی و پهپادی دیروز شنبه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در خاک عربستان سعودی با عملیات‌ سابق تفاوت دارد؛ چرا که اهداف مهمی را هدف قرار داد.

ائتلاف سعودی شنبه‌شب مدعی دفع حملات پهپادی و موشکی به شهرهای ریاض، پایتخت و خمیس مشیط و جیزان (جنوب غربی عربستان) شد. ارتش یمن اعلام کرد که در این عملیات، یک موشک بالستیک و ۱۵ پهپاد تهاجمی به کار گرفته شده است.

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن در مورد ادامه این گونه عملیات نیز گفت که توقف این عملیات منوط به توقف حملات ائتلاف سعودی به یمن و لغو محاصره این کشور است و دولت نجات ملی و انصارالله آماده‌اند بعد از توقف این حملات درباره راه حل سیاسی بحث و گفت‌وگو کنند.

بخیتی از عربستانی‌ها خواست از مواضع نظامی دور باشند و در ادامه با دفاع از عملیات یمن علیه عربستان سعودی گفت که یمنی‌ها حق دارند این مواضع را هدف قرار دهند.

او گفت: «عربستان سعودی از ابتدای جنگ علیه یمن، هزاران غیرنظامی را کشته و این درحالی است که ارتش یمن به فکر جان و زندگی غیرنظامیان در عربستان است و اهداف نظامی را هدف قرار می‌دهد».

عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن، محاصره این کشور توسط ائتلاف سعودی را خطرناک‌تر از حملات نظامی مستقیم این ائتلاف به یمن دانست و گفت که دولت جدید آمریکا بدون اینکه خواستار توقف حملات و لغو محاصره یمن باشد از یمنی‌ها می‌خواهد نبرد با ائتلاف سعودی را متوقف کنند.

فارس

ارسال نظر