نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

جنگنده های سعودی ۳۱ بار استان «مأرب» را بمباران کردند

جنگنده‌های سعودی همزمان با پیش‌روی نیروهای دولت صنعاء، ۳۱ مرتبه استان مأرب را بمباران کردند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۳۵

به گزارش راهبرد معاصر جنگنده‌های ائتلاف سعودی امروز (جمعه) به طور گسترده مواضع نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن را در استان مأرب بمباران کردند.

به نوشته خبرگزاری سبأنت، جنگنده‌های سعودی ۱۹ مرتبه مناطق مختلف در شهرستان «صرواح» و هفت مرتبه منطقه «مدغل» و پنج مرتبه نیز منطقه «مجزر» را هدف حملات خود قرار دادند.

در همین حال منابع محلی در استان مأرب گفتند که برخی از این حملات اماکن مسکونی و دارایی‌های مردم منطقه را هدف قرار داده و خسارات زیادی به آن‌ها وارد کرده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که «تیم لیندرکینگ» فرستاده دولت آمریکا در یمن، ساعاتی پیش در دیدار با «عوض بن مبارک» وزیر خارجه دولت مستعفی یمن دیدار کرد و خواستار توقف عملیات آزادسازی مأرب از سوی نیروهای دولت صنعاء شد.

مرحله جدید عملیات آزادسازی استان راهبردی و نفت‌خیز مأرب نزدیک یک ماه است که آغاز شده و نیروهای یمنی خود را به ۱۰ کیلومتری شهر مأرب رسانده‌اند.

 روزنامه «نیزاویسمیا» روز گذشته در گزارشی به عملیات «مأرب» پرداخت و نوشت که شبه‌نظامیان دولت هادی و حملات هوایی ائتلاف سعودی قادر  به توقف پیشروی‌های نیروهای دولت صنعاء در مأرب نیست.

 

فارس

کلمات کلیدی: یمن مأرب
ارسال نظر
آخرین اخبار