زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟ النجباء: اسرائیل را مسئول تشدید تنش و پیامد‌های خطرناک آن می‌دانیم حزب الله شهادت هیثم علی طباطبایی، فرمانده ارشد خود را تائید کرد + عکس  ترامپ: رهبران اوکراین در قبال تلاش‌های ما نمک‌نشناسی می‌کنند واشنگتن: مذاکرات ژنو درباره صلح اوکراین پیشرفت خوبی داشته است ترامپ: اخوان‌المسلمین را سازمان تروریستی اعلام می‌کنیم کی‌یف: طرح صلح ترامپ برای اوکراین در مرحله نهایی تصویب است رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در مسقط حمله هوایی اسرائیل به ضاحیه بیروت ۵ شهید و ۲۰ مجروح برجای گذاشت واکنش سفارت ایران به حمله اسرائیل به ضاحیه جنوبی بیروت دیدار نائب‌رئیس جریان حکمت ملی عراق با وزیر امور خارجه ترامپ: به هر روشی شده به جنگ اوکراین خاتمه می‌دهم روسیه: قطعنامه شورای حکام علیه ایران مخرب و بی‌ارزش است آمادگی اتحادیه اروپا برای تشدید فشارهای تجاری علیه چین

فیگارو: سقوط مأرب، شکست سهمگینی برای ائتلاف سعودی است

یک روزنامه فرانسوی ضمن ابراز وحشت از آزادی مأرب توسط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، گزارش داد که این مسئله، شکست وحشتناکی برای ریاض و همپیمانانش به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در حال پیشروی در اطراف شهر راهبردی و نفت‌خیز «مأرب» هستند و این مسئله، موجب اعتراض ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و کشورهای غربی حامی این ائتلاف شده است.

 

روزنامه فرانسوی «لوفیگارو» امروز دوشنبه به این مسئله پرداخت و از نبرد در مأرب تحت عنوان «نبرد کلیدی» یاد کرد و گزارش داد، نیروهای جنبش انصار الله در تلاش هستند آخرین مقر تحت اشغال نیروهای دولت مستعفی یمن در شمال این کشور را به کنترل خود درآورند.

 

این روزنامه به اشاره به «حمایت نظامی آمریکا، فرانسه و انگلیس از این ائتلاف که تحت رهبری عربستان و امارات قرار دارد»، تأکید کرد، از سه هفته پیش، همه نگاههای به مأرب دوخته شده است؛ شهری که ساکنان آن به دو میلیون نفر می‌رسند.

 

به گزارش این روزنامه، مأرب در 120 کیلومتری شرق پایتخت یمن قرار دارد و سرشار از منابع نفتی است. به همین دلیل درگیریهای شدیدی در این شهر در جریان است.

 

بنا بر این گزارش، آزادی مأرب، «شکست سهمگینی برای عربستان سعودی و حامیان بین المللی این کشور در جنگ یمن است»؛ جنگی که از سال 2014 آغاز شده و نیروهای یمنی موفق شده‌اند نیمی از مساحت این کشور را آزاد کنند.

 

این روزنامه بدون هیچ اشاره‌ای به تجاوازت ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب و سراسر یمن، هشدار داد که تداوم جنگ در این شهر باعث «کوچ جمعی بی‌سابقه‌ای از زمان جنگ یمن» خواهد شد.

 

لوفیگارو از جامعه بین الملل خواست که توقف فوری آتش‌بس در مأرب را تضمین کنند و بدین ترتیب مقدمات امنیتی و سیاسی مذاکرات آتی را فراهم سازنند.

 

در حالی فریاد ریاض و حامیان غربی آن به خاطر آزادی مأرب درآمده است که قبایل یمنی حاضر در این شهر نیز با دولت صنعاء توافق و رسما از آغاز نبرد با ائتلاف سعودی خبر دادند./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار