مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم

فیگارو: سقوط مأرب، شکست سهمگینی برای ائتلاف سعودی است

فیگارو: سقوط مأرب، شکست سهمگینی برای ائتلاف سعودی است یک روزنامه فرانسوی ضمن ابراز وحشت از آزادی مأرب توسط ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، گزارش داد که این مسئله، شکست وحشتناکی برای ریاض و همپیمانانش به شمار می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۸ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در حال پیشروی در اطراف شهر راهبردی و نفت‌خیز «مأرب» هستند و این مسئله، موجب اعتراض ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و کشورهای غربی حامی این ائتلاف شده است.

 

روزنامه فرانسوی «لوفیگارو» امروز دوشنبه به این مسئله پرداخت و از نبرد در مأرب تحت عنوان «نبرد کلیدی» یاد کرد و گزارش داد، نیروهای جنبش انصار الله در تلاش هستند آخرین مقر تحت اشغال نیروهای دولت مستعفی یمن در شمال این کشور را به کنترل خود درآورند.

 

این روزنامه به اشاره به «حمایت نظامی آمریکا، فرانسه و انگلیس از این ائتلاف که تحت رهبری عربستان و امارات قرار دارد»، تأکید کرد، از سه هفته پیش، همه نگاههای به مأرب دوخته شده است؛ شهری که ساکنان آن به دو میلیون نفر می‌رسند.

 

به گزارش این روزنامه، مأرب در 120 کیلومتری شرق پایتخت یمن قرار دارد و سرشار از منابع نفتی است. به همین دلیل درگیریهای شدیدی در این شهر در جریان است.

 

بنا بر این گزارش، آزادی مأرب، «شکست سهمگینی برای عربستان سعودی و حامیان بین المللی این کشور در جنگ یمن است»؛ جنگی که از سال 2014 آغاز شده و نیروهای یمنی موفق شده‌اند نیمی از مساحت این کشور را آزاد کنند.

 

این روزنامه بدون هیچ اشاره‌ای به تجاوازت ائتلاف سعودی-اماراتی در مأرب و سراسر یمن، هشدار داد که تداوم جنگ در این شهر باعث «کوچ جمعی بی‌سابقه‌ای از زمان جنگ یمن» خواهد شد.

 

لوفیگارو از جامعه بین الملل خواست که توقف فوری آتش‌بس در مأرب را تضمین کنند و بدین ترتیب مقدمات امنیتی و سیاسی مذاکرات آتی را فراهم سازنند.

 

در حالی فریاد ریاض و حامیان غربی آن به خاطر آزادی مأرب درآمده است که قبایل یمنی حاضر در این شهر نیز با دولت صنعاء توافق و رسما از آغاز نبرد با ائتلاف سعودی خبر دادند./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار