هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

محکومیت «نیکلا سارکوزی» به یک سال حبس

محکومیت «نیکلا سارکوزی» به یک سال حبس دادگاهی در پاریس، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه که به پرداخت رشوه متهم شده بود را به یک سال حبس و دو سال حبس تعلیقی محکوم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۷۱

 به گزارش راهبرد معاصر «نیکلا سارکوزی»، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه که از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ هدایت این کشور را بر عهده داشت امروز (دوشنبه) با حکم دادگاهی در پاریس به یک سال حبس و دو سال حبس تعلیقی محکوم شد.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتد‌پرس»، سارکوزی ۶۶ ساله به تلاش برای کسب اطلاعات از یک قاضی ارشد در خصوص یک اقدام حقوقی در سال ۲۰۱۴ که وی در آن دخیل بوده متهم شده است. 

دادگاه اعلام کرده که سارکوزی حق درخواست برای باز‌داشت در خانه با دستبند الکترونیکی را دارد.

حضور سارکوزی در دادگاه

این در حالی است که سارکوزی با حضور در دادگاه مدعی شده که «هرگز کوچکترین اقدام مفسدانه را مرتکب نشده است.» 

اتهامات مربوط به رشوه و برخی اتهامات حقوقی دیگر علیه وی حداکثر مجازات ۱۰ سال حبس و جریمه نقدی یک میلیون یورویی را برای سارکوزی به همراه خواهد داشت.

پیشتر نیز دادستان‌های فرانسوی در ادامه تحقیقات خود درباره پرونده اقدامات غیرقانونی نیکلا سارکوزی در تأمین مالی ستاد انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۰۸ او را به «مشارکت در اقدامات مجرمانه» متهم کرده بودند. 

سارکوزی این اتهام را نیز رد کرد.

روزنامه واشنگتن‌پست در این خصوص نوشت «مشارکت در اقدامات مجرمانه» جدی‌ترین اتهامی است که در تاریخ جمهوری پنجم فرانسه علیه یکی از سران این کشور صادر شده است.

نیکلا سارکوزی قبلاً به دریافت پول از «معمر القذافی» برای تأمین هزینه‌های ستاد انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۰۷ بازداشت شده بود. 

نیکولا سارکوزی از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ میلادی رئیس جمهور فرانسه بود و از ماه‌های آغازین دوره ریاست‌جمهوری‌اش همواره با انتقاد نسبت به ارتباطش با معمر قذافی روبه‌رو بوده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار