تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

محکومیت «نیکلا سارکوزی» به یک سال حبس

محکومیت «نیکلا سارکوزی» به یک سال حبس دادگاهی در پاریس، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه که به پرداخت رشوه متهم شده بود را به یک سال حبس و دو سال حبس تعلیقی محکوم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۷۱

 به گزارش راهبرد معاصر «نیکلا سارکوزی»، رئیس‌جمهور پیشین فرانسه که از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ هدایت این کشور را بر عهده داشت امروز (دوشنبه) با حکم دادگاهی در پاریس به یک سال حبس و دو سال حبس تعلیقی محکوم شد.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتد‌پرس»، سارکوزی ۶۶ ساله به تلاش برای کسب اطلاعات از یک قاضی ارشد در خصوص یک اقدام حقوقی در سال ۲۰۱۴ که وی در آن دخیل بوده متهم شده است. 

دادگاه اعلام کرده که سارکوزی حق درخواست برای باز‌داشت در خانه با دستبند الکترونیکی را دارد.

حضور سارکوزی در دادگاه

این در حالی است که سارکوزی با حضور در دادگاه مدعی شده که «هرگز کوچکترین اقدام مفسدانه را مرتکب نشده است.» 

اتهامات مربوط به رشوه و برخی اتهامات حقوقی دیگر علیه وی حداکثر مجازات ۱۰ سال حبس و جریمه نقدی یک میلیون یورویی را برای سارکوزی به همراه خواهد داشت.

پیشتر نیز دادستان‌های فرانسوی در ادامه تحقیقات خود درباره پرونده اقدامات غیرقانونی نیکلا سارکوزی در تأمین مالی ستاد انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۰۸ او را به «مشارکت در اقدامات مجرمانه» متهم کرده بودند. 

سارکوزی این اتهام را نیز رد کرد.

روزنامه واشنگتن‌پست در این خصوص نوشت «مشارکت در اقدامات مجرمانه» جدی‌ترین اتهامی است که در تاریخ جمهوری پنجم فرانسه علیه یکی از سران این کشور صادر شده است.

نیکلا سارکوزی قبلاً به دریافت پول از «معمر القذافی» برای تأمین هزینه‌های ستاد انتخاباتی‌اش در سال ۲۰۰۷ بازداشت شده بود. 

نیکولا سارکوزی از سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲ میلادی رئیس جمهور فرانسه بود و از ماه‌های آغازین دوره ریاست‌جمهوری‌اش همواره با انتقاد نسبت به ارتباطش با معمر قذافی روبه‌رو بوده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار