آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

نتانیاهو پس از انتخابات بخش‌هایی از کرانه باختری را به اسرائیل الحاق می‌کند

یک رسانه صهیونیستی خبر داد که نخست وزیر این رژیم قصد دارد پس از انتخابات هفته جاری، بخش‌هایی از کرانه باختری را به این رژیم الحاق کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۳۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، خبرنگار شبکه 13 رژیم صهیونیستی روز شنبه در گزارشی خبر داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد پس از انتخابات سراسری، بخشی از کرانه باختری را به سرزمین‌های اشغالی ملحق کند یا آنکه قوانین این رژیم را در این بخش‌ها حکمفرما کند.

یک منبع نزدیک به کمپین انتخاباتی نخست وزیر رژیم صهیونیستی به شبکه 13 اسرائیل گفت که نتانیاهو تا پیش از این با الحاق یا تطبیق قوانین این رژیم بر کرانه باختری مخالفت می‌کرد اما در هفته‌های اخیر موضع خود را تغییر داده و نسبت به این ایده مثبت‌تر عمل می‌کند.

این منبع اضافه کرد که اقدام اخیر آمریکا در به‌رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر جولان اشغالی به نتانیاهو این انگیزه را داده تا امکان الحاق یا تطبیق قوانین اسرائیل بر بخش‌هایی از کرانه باختری را بیازماید و در صورتی که کابینه‌ای جناح راستی در انتخابات اسرائیل پیروز شود  این سناریو بسیار واقعی‌تر خواهد بود.

به گفته این منبع، زمانبندی این اقدام پس از معرفی طرح صلح واشنگتن معروف به معامله قرن خواهد بود که فلسطینیان این طرح را رد خواهند کرد و رژیم صهیونیستی با ملاحظاتی این طرح را خواهد پذیرفت. در چنین سناریویی، نتانیاهو معتقد است که این امکان وجود خواهد داشت که حمایت دولت ترامپ برای الحاق یا اجرای قوانین اسرائیل  در دست کم مناطقی که شهرک‌های اسرائیلی قرار دارند اجرا کند.
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار