سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بنی گانتز:توافق امنیتی ویژه‌ای با کشورهایی عربی ایجاد می‌کنیم

بنی گانتز:توافق امنیتی ویژه‌ای با کشورهایی عربی ایجاد می‌کنیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز(سه شنبه) گفت که که این رژیم درصدد ایجاد ترتیبات امنیتی ویژه با عرب‌های حوزه خلیج فارس است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) گفت که قصد دارد یک توافق امنیتی ویژه  را با کشورهایی عربی از حوزه خلیج فارس ایجاد کند که با اسرائیل رابطه دارند و به تعبیر او از سمت ایران نگرانند.

گانتز در هنگام بازدید از گذرگاه مرزی بین فلسطین اشغالی و غزه ،گزارش رادیوی سراسری «کان» رژیم صهیونیستی را کم اهمیت خواند  که می‌گوید اسرائیل در حال بررسی انعقاد قرارداد دفاع با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است ، اما گفت که تلاش‌ها برای توسعه روابط امنیتی جریان دارد.

او به خبرگزاری رویترز گفت: من فکر نمی‌کنم که این توافقنامه دفاعی باشد، اما ما با هر کشوری که با آن روابط داریم روابط دفاعی برقرار خواهیم کرد. ما به دنبال ایجاد یک ترتیبات امنیتی خاص هستیم و می‌توانیم روابط خود را در چارچوب این قرارداد ادامه دهیم و توسعه دهیم.

گانتز در عین حال در مورد آنچه که چنین ترتیب امنیتی به دنبال دارد، حاضر به ارائه جزئیات نشد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تاکید کرد که اسرائیل مخالف فروش ۵۰ فروند جنگنده F-۳۵  به امارات نیست، معامله‌ای که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در آخرین روزهای قدرت خود، آن را تصویب کرده بود؛ اما دولت جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده در حال بررسی این معامله است.

گانتز در پاسخ به سوالی درباره نظر اسرائیل در مورد این معامله گفت:  ایالات متحده باید برتری نظامی منحصر به فرد اسرائیل را حفظ کند، اما اسرائیل این هواپیمای جنگی پیشرفته را  از قبل در زرادخانه خود داشته است.

thvs

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار