جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی:درباره توافق هسته‌ای ایران با آمریکا به تفاهم رسیدیم

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی مدعی تفاهم با آمریکا در خصوص پرونده هسته‌ای ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۴۳۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از دستیابی به یک تفاهم با واشنگتن در زمینه توافق هسته‌ای ایران خبر داد.

گابی اشکنازی، وزیر خارجه اسرائیل گفت: ما به تفاهمی با واشنگتن در خصوص مذاکرات ویژه هسته‌ای با ایران رسیدیم. هدف توافق ما با واشنگتن این بود که هیچ کدام از دو طرف، دیگری را در زمینه روند مذاکرات هسته‌ای ایران شگفت زده (سورپرایز) نکند.

اشکنازی همچنین گفت: ما گفتگویی را با واشنگتن برای حمایت از منافع مان پس از بازگشت به توافق هسته‌ای و جلوگیری ایران از تبدیل به کشوری هسته‌ای به انجام می‌رسانیم.

ساعاتی پیش نشریه صهیونیستی جروزالم پس از دیدار گابی اشکنازی با همتای اردنی خود خبر داده بود. بر اساس اعلام جروزالم پست، وزرای خارجه اردن و رژیم صهیونیستی در خصوص تقویت همکاری‌های بازرگانی، اقتصادی و شهروندی بین دو طرف و نیز مسأله فلسطین بحث و تبادل نظر کردند.

ادی کوهن، مشاور پیشین دفتر نخست وزیر اسرائیل و از تحلیلگران صهیونیستی نیز ساعتی پیش از سفر از پیش اعلام نشده گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به عمان خبر داده بود.

او در حساب توییتری خود نوشت: وزیر خارجه اسرائیل امروز در عمان بود. او جزئیات بیشتری از این خبر را اعلام نکرد.

روز گذشته رسانه‌های خبری از گفت و گوی تلفنی وزرای خارجه رژیم صهیونیستی و عمان خبر داده بودند. گابی اشکنازی، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی دیروز در پیامی توئیتری با اعلام این خبر نوشته بود: این یک گفت و گوی خوب با بدر البوسعیدی، وزیر خارجه عمان بود. در طول این تماس، دیدگاه‌ها در خصوص شماری از مسائل در ارتباط با منافع مشترک، علاوه بر اهمیت حمایت از تمامی تلاش‌هایی که با هدف به دست آوردن صلح و ثبات در منطقه انجام می‌گیرد، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

اشکنازی همچنین در توییت دیگری نوشته بود: ما توافق کردیم کانال ارتباطی مستقیم خود را حفظ کرده و همکاری‌های بیشتر را ارتقا دهیم.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر