عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

بنی گانتز:توافق امنیتی ویژه‌ای با کشورهایی عربی ایجاد می‌کنیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز(سه شنبه) گفت که که این رژیم درصدد ایجاد ترتیبات امنیتی ویژه با عرب‌های حوزه خلیج فارس است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 02
کد خبر: ۷۹۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز (سه شنبه) گفت که قصد دارد یک توافق امنیتی ویژه  را با کشورهایی عربی از حوزه خلیج فارس ایجاد کند که با اسرائیل رابطه دارند و به تعبیر او از سمت ایران نگرانند.

گانتز در هنگام بازدید از گذرگاه مرزی بین فلسطین اشغالی و غزه ،گزارش رادیوی سراسری «کان» رژیم صهیونیستی را کم اهمیت خواند  که می‌گوید اسرائیل در حال بررسی انعقاد قرارداد دفاع با کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس است ، اما گفت که تلاش‌ها برای توسعه روابط امنیتی جریان دارد.

او به خبرگزاری رویترز گفت: من فکر نمی‌کنم که این توافقنامه دفاعی باشد، اما ما با هر کشوری که با آن روابط داریم روابط دفاعی برقرار خواهیم کرد. ما به دنبال ایجاد یک ترتیبات امنیتی خاص هستیم و می‌توانیم روابط خود را در چارچوب این قرارداد ادامه دهیم و توسعه دهیم.

گانتز در عین حال در مورد آنچه که چنین ترتیب امنیتی به دنبال دارد، حاضر به ارائه جزئیات نشد.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی تاکید کرد که اسرائیل مخالف فروش ۵۰ فروند جنگنده F-۳۵  به امارات نیست، معامله‌ای که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در آخرین روزهای قدرت خود، آن را تصویب کرده بود؛ اما دولت جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده در حال بررسی این معامله است.

گانتز در پاسخ به سوالی درباره نظر اسرائیل در مورد این معامله گفت:  ایالات متحده باید برتری نظامی منحصر به فرد اسرائیل را حفظ کند، اما اسرائیل این هواپیمای جنگی پیشرفته را  از قبل در زرادخانه خود داشته است.

thvs

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده