آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند عراقچی از مذاکرات با آمریکا در روز پنجشنبه در ژنو خبر داد عراق: در حال پیگیری بازگرداندن زندانیان داعش به کشور‌های خودشان هستیم/ تروریست‌هایی که به عراق منتقل شده‌اند، به بیش از ۶۷ کشور مختلف تعلق دارند

مجازات مجلس سنای آمریکا برای ولیعهد سعودی چیست؟

یکی از نمایندگان دموکرات مجلس سنا آمریکا از ارائه طرحی بمنظور تنبیه محمد بن سلمان در جریان قتل خاشقجی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۵ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان، تام مالینوسکی نماینده دموکرات سنا آمریکا از طرحی خبر داد، که قرار است اشتباه دولت جو بایدن در خودداری از مجازات محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در پرونده خاشقجی، را اصلاح کند.

 

وی در این راستا افزود: براساس این طرح قرار است از ورود محمد بن سلمان به آمریکا جلوگیری شود و از سوی دیگر نیز برای فروش تسلیحات به عربستان محدودیت‌هایی در نظر گرفته شده است.

 

تام مالینوسکی با اشاره به واکنش دولت بایدن درباره این طرح اظهار کرد: من در این رابطه با دولت بایدن گفتگو کرده ام و حتما اقدام آنان را تحسین می‌کنم.

 

وی تصریح کرد: این موضوع که جو بایدن، خود به قاتل بودن محمد بن سلمان اعتراف کند، اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

در گزارشاتی که آمریکا در راستای قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی منتشر کرده است، نام محمد بن سلمان بصورت کاملا آشکار از فهرست ده‌ها تبعه‌ی سعودی که به علت ایفای نقش در قتل خاشقجی از ورود به آمریکا منع شده اند حذف شده است و از سوی دیگر نیز، دولت بایدن بدلیل خودداری از تحریم ولیعهد عربستان با واکنش سیاسی هم حزبی‌های خود روبرو شده است.

 

جان برنان، رئیس سابق آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، نیز چندی پیش خواستار ممنوعیت سفر محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، به آمریکا شده بود.

 

لیندا توماس گرینفیلد نماینده آمریکا در سازمان ملل، نیز در اظهاراتی به قتل «جمال خاشقجی» روزنامه‌نگار مخالف سعودی، واکنش نشان داد و گفت: روابط ما با عربستان دیگر همانند گذشته نیست و به طور کامل تغییر کرده است.

 

عبدالله المعلمی، نماینده عربستان سعودی در سازمان ملل، نیز مدعی شده است که در گزارش سیا در مورد ترور جمال خاشقجی هیچ مدرکی دال بر دست داشتن محمد بن سلمان در این ترور وجود ندارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار