کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات 

قتل بازیگر فیلم ایرانی ضد سعودی

قرار است فیلم «امپراطور جهنم» در پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت نمایش داده شود و فرهمند قدوس بازیگر افغانی تبار این فیلم مهمان جشنواره در تهران باشد، اما در کمال ناباوری به قتل رسید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۲۸ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 19
کد خبر: ۷۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ قدوس فرهمند هنرمند افغانستانی به قتل رسید. این خبری بود که روی خط خبرگزاری‌های داخلی و خارجی نقش بست. این هنرمند افغانی تبار به همراه دو هنرمند دیگر قصد داشتند برای یک برنامه سینمایی وارد والسوالی خُلم در بلخ شوند که از سوی افراد ناشناس مسلح مورد هدف قرار گرفتند و از میان آن‌ها فرهمند کشته و دوستان دیگرش زخمی شدند.


مهاجمان پس از تیراندازی از صحنه گریخته و پیکر این هنرمند به بیمارستان ملکی مزار شریف منتقل شده است. این هنرمند در سال ۲۰۱۴ فیلم «Inbetween worls» به کارگردانی «فئوآلاداگ» درباره جنگ و در سال ۲۰۱۱ فیلم درام «Aayes» به کارگردانی «سمیر سحاب» بازی کرده است. این بازیگر در فیلم ایرانی و ضد داعشی «امپراطوری جهنم» به کارگردانی «پرویز شیخ طادی» و تهیه کنندگی «محمد خزاعی» نیز بازی کرده است. «امپراطوری جهنم» به سراغ موضوع تروریست و نقش وهابیت در منطقه رفته است و به نقد جنایات خاندان آل سعود، ریشه‌های رشد و گسترش گروه داعش و جریان‌های تکفیری و افراطی در منطقه، اروپا و آمریکا می‌پردازد.


از نکات قابل توجه این فیلم به نمایش درآوردن شخصیت‌های سیاسی جبهه مقاومت یعنی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله و عبدالملک الحوثی رهبر انصارالله یمن است. این فیلم در سال ۹۵ برای شرکت در جشنواره فیلم فجر اعلام حضور کرده بود، اما وقتی گروه سازنده متوجه شدند قرار است این فیلم در بخش خارج از مسابقه شرکت کنند، ترجیح دادند فیلم اکران نشود، این فیلم سال بعد با کوتاه‌تر شدن، در بخش مسابقه جشنواره فجر ۳۶ نمایش داده شد.



امسال خبر رسید که قرار است فیلم «امپراطور جهنم» در پانزدهمین جشنواره فیلم مقاومت نمایش داده شود و فرهمند قدوس بازیگر افغانی تبار این فیلم مهمان جشنواره در تهران باشد، اما در کمال ناباوری خبر به قتل رسیدن این بازیگر روی خط خبرگزاری‌ها نقش بست و بعید به نظر نمی‌رسد که این کشتار ارتباطی با بازی قدوس فرهمند در فیلم ضد داعش «امپراطور جهنم» و حضورش در ایران نداشته باشد. به هرحال در آینده همه چیز آشکار خواهد شد.


ارسال نظر