اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

قاسمی: آمریکا مانع رسیدن کمک‌های خارجی به سیل‌زدگان ایران شد

سخنگوی وزارت خارجه ایران، اقدام اخیر آمریکا در بلوکه کردن حساب‌های هلال‌احمر را نشانه ماهیت ادعاهای این کشور مبنی بر تحقق وضعیت بهتر برای مردم ایران دانست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۵ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۵۹
به گزارش راهبرد معاصر ،‌ «بهرام قاسمی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران به وبگاه خبری «العهد»‌ لبنان گفت، آمریکا برای ارزش‌های انسانی و حقوق بشر هیچ احترامی قائل نیست.

قاسمی گفت، دولت آمریکا ادعای «خدمت به ملت ایران و تحقق وضعیت بهتر برای آنها» را دارد، اما حوادث اخیر نشان داد این‌ گفته‌ها فقط ادعا و حرف‌های خنده‌دار است.

قاسمی ادامه داد: «در سیل‌های اخیر که مناطق مختلف کشور را در بر گرفت، منجر به خرابی‌های زیاد و فوت 70 نفر شد. با کمال تأسف آمریکا، اقداماتی در پیش گرفت که منافی با تمام معیارهای بین‌المللی است، این کشور تمام حساب‌های هلال‌احمر ایران را بلوکه کرد؛ همانطور که می‌دانید بستن حساب‌های هلال‌احمر امکان ندارد زیرا نهادی بشردوستانه است، در نهایت امر (این اقدام آمریکا) مانع رسیدن کمک‌های بشردوستانه (خارجی) چه از طرف ایرانی‌های مقیم خارج و چه دیگر ملت‌ها شد».

وی تصریح کرد: «دولت آمریکا مسئول نتایج منفی آثار مخرب سیل اخیر در ایران است، ما می‌دانیم اینگونه اقدامات طمّاعانه در مسائل انسانی قابل قبول نیست؛ ما حتی در جنگ‌های بزرگ دیده‌ایم که امکان ندارد از فعالیت‌های صلیب سرخ و هلال‌احمر در جهان ممانعت به عمل آورد».

بهرام قاسمی در ادامه گفت: «برخی کشورها مانند کویت که همسایه مسلمان ایران است بر اساس رفتار انسانی‌ اقدام به ارسال کمک‌ها و دستگاه‌ها به ایران کرد‌ه‌اند تا در کم کردن از بار (تخریب‌ها) کمک کنند، اینگونه اقدامات بر همبستگی اسلامی و انسانی تأکید می‌کند؛ برخی کشورهای اروپایی نیز اقداماتی مشابه در این زمینه انجام داده‌اند».

وی در پاسخ به این سوال که آیا ایران این اقدام آمریکا را در دادگاه‌های بین‌المللی پیگیری خواهد کرد یا خیر؟ ؛ گفت: « این موضوع در دست بررسی است اما آمریکا که ادعای رهبری جهان را دارد به معیارهای انسانی احترام نخواهد گذاشت، برای حقوق بشر احترامی قائل نیست و جامعه بین‌المللی، ملت‌ها و نخبگان در جهان باید با این اقدامات غیرانسانی آمریکا مقابله کنند زیرا منجر به آشوب خواهد شد».

سخنگوی وزارت امور خارجه هفته گذشته نیز در گفت‌وگو با رسانه‌های داخلی گفته بود که این اقدام آمریکا در آستانه سالگرد خروج آمریکا از برجام نشان دهنده رویکرد ضد مردمی دولتمردان این کشور علی‌رغم شعارهای و ادعاهای مسخره آنهاست که می‌گویند تحریم‌ها ضد مردم ایران نیست و به نفع مردم است
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده