وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

بایدن: به تلاش ها برای مقابله با ایران ادامه می دهم

کاخ سفید در سند راهبردی امنیت ملی دولت جدید به تکرار ادعاهای بی اساس و نخ نمای خود علیه کشورمان پرداخت و مدعی شد که به تلاش ها برای مقابله با ایران ادامه می دهد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۶ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۵۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید سند راهبردی امنیت ملی موقت دولت جدید آمریکا را بامداد امروز (پنج شنبه) منتشر کرد که در آن چهار بار به نام ایران اشاره شده است. 

 

بنابر گزارش پایگاه اینترنتی کاخ سفید، دولت آمریکا به ریاست جو بایدن در این سند ادعاهای ساختگی و  نخ نمای واشنگتن علیه کشورمان تکرار کرده و از ایران و کره شمالی که بمب هسته ای دارد در کنار یکدیگر به عنوان کشورهایی نام برده است که منطقه و متحدان آمریکا را تهدید می کنند.

 

دولت آمریکا در ادامه این ادعاهای ساختگی و خصمانه آورده است که با همکاری متحدان منطقه ای خود به مقابله با تهدیدات ایران خواهد پرداخت و با دنبال کردن دیپلماسی اصولی به برنامه هسته ای و فعالیت های بی ثبات کننده این کشور رسیدگی خواهد کرد.

 

این ادعاهای بی اساس در حالی به طور مرتب از سوی دولت و مقامات آمریکا علیه ایران مطرح می شود که این کشور و به ویژه متحدان منطقه ای خود اصلی ترین عامل بی ثباتی و ناآرامی در منطقه هستند و همواره با سیاست های مداخله جویانه خود در نقاط مختلف جهان به اختلافات داخلی در کشورها و مناقشات در منطقه خاورمیانه دامن زده اند.

 

اما آمریکا همواره تلاش می کند با فرافکنی، ایران را برای مشکلات و نا امنی ها در منطقه مقصر جلوه دهد تا با استفاده از این اهرم به اهداف سودجویانه اش در ایران و منطقه دست پیدا کند./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار