عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست

کمالوندی: به جای توسل به اعمال فشار تعهدات تان را اجرا کنید

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به عقب نشینی یه کشور اروپایی از صدور قطعنامه درباره ایران در شورای حکام گفت: در شرایطی که آمریکا و سه کشور اروپایی تعهدات خود را بجا نیاورده اند توسل به شیوه های فشار مانند قطعنامه هیچ نتیجه ای جز ویران کردن باقیمانده برجام نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بهروز کمالوندی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه از قرار معلوم با وجود سر و صدای زیاد یکی دو روز گذشته در رابطه با احتمال صدور قطعنامه در شورای حکام، سه کشور اروپایی آلمان فرانسه و انگلیس درخواست خود برای صدور قطعنامه را پس گرفته اند؟ گفت: ما همواره گفته ایم که ایران فشار و تهدید را نمی پذیرد آن هم در شرایطی که بیشترین همکاری ها را تا کنون با آژانس داشته ایم. مشخص است که طرح و بحث قطعنامه از اول بی راهه و غلط بود.

وی تصریح کرد: اقدامات کاهش تعهدات ایران و مصوبه و قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران در حقیقت تبعات نقض آشکار تعهدات طرف های مقابل در برجام بوده که البته هنوز در چارچوب برجام صورت می گیرد. 

آمریکا و کشورهای اروپایی باید قبل از هرگونه صحبت در خصوص تعهدات و عملکرد ایران پاسخگوی نقض آشکار تعهدات خود و عدم تلاش جدی اروپا در لغو تحریم ها باشند. معلوم است در شرایطی که تعهدات خود را بجا نیاورده اند توسل به شیوه های فشار مانند قطعنامه هیچ نتیجه ای جز ویران کردن باقیمانده برجام نخواهد داشت.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: توصیه ما به این کشور ها عمل به تعهداتشان است. ما همواره گفته ایم اگر طرف مقابل تمامی تعهدات خود را انجام دهد ما نیز  به تعهدات خود باز خواهیم گشت.

کمالوندی گفت: همکاری های ما با آژانس در چارچوب تفاهم اخیر با تمرکز بر موضوعات پادمانی ادامه خواهد یافت و در این خصوص به رایزنی های خود با آژانس ادامه خواهیم داد.

ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار