شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

هشدار ایران درباره عواقب هر گونه اقدام اشتباه از سوی رژیم صهیونیستی

هشدار ایران درباره عواقب هر گونه اقدام اشتباه از سوی رژیم صهیونیستی نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به دبیرکل این سازمان درباره عواقب هر گونه اقدام اشتباه از سوی رژیم صهیونیستی در پی اتهام زنی اخیر این رژیم، هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مجید تخت روانچی» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل روز جمعه در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل درباره عواقب هر گونه اقدام اشتباه از سوی رژیم صهیونیستی هشدار داد.

 

به گزارش «پرس تی‌وی»، وی در واکنش به ادعای «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که ایران را پشت ماجرای انفجار یک کشتی باری این رژیم در آب‌های عمان خوانده، گفت: این حادثه همه ویژگی‌های یک عملیات پیچیده پرچم دروغین را دارد که بازیگران برای دنبال کردن سیاست‌های شرورانه و اهداف نامشروع خود به آن دست زده‌اند.

 

او با اشاره به تهدیدات رژیم صهیونیستی، افزود: رژیم اسرائیل مایوسانه تلاش می‌کند از طریق اتهام زنی به ایران و مظلوم نمایی توجهات را از همه اقدامات بی‌ثبات‌کننده و شرورانه خود در منطقه منحرف کند.

 

نماینده ایران در ادامه، از جامعه جهای خواست نسبت به جرایم، وحشی‌گری‌ها و تهدیدهای رژیم صهیونیستی بخصوص اشغال فلسطین هوشیار باشد. وی همچنین در خصوص ماجراجویی‌های نظامی مداوم اسرائیل در منطقه‌ بی‌ثبات خاورمیانه هشدار داد.

 

تخت روانچی در پایان تاکید کرد رژیم صهیونیستی باید به دلیل همه این اقدامات غیرقانونی و بی‌پروا مسئول و پاسخگو شناخته شود و همچنین به آن یادآوری شود که مسئول تمام عواقب هرگونه اقدام مبتنی بر اشتباه محاسباتی خواهد بود.

 

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در نشست هفتگی با خبرنگاران در پاسخ به سؤالی درباره ادعای نتانیاهو که ایران را پشت ماجرای انفجار کشتی باری این رژیم خوانده بود، تصریح کرد: رژیم اشغالگر مبنای تمامی ناامنی‌ها و بی‌ثباتی‌هاست و این فرافکنی‌ها کاملا خط روشنی را دارد. خلیج فارس و دریای عمان حوزه امنیتی بلافصل ماست و اجازه نخواهیم داد با این اظهارات هراس افکنی کنند.

 

خطیب‌زاده ادامه داد: نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به یک بیماری ذهنی وسواس گونه مبتلاست. وضعیت اسفباری که در سرزمین‌های اشغالی است فکر می‌کنند مسیر آن این فرافکنی‌هاست. اقدامات مشکوک دیگری را اسرائیل در منطقه ما آغاز کرده و با دقت رصد می‌کنیم و این رژیم می‌داند در حوزه امنیتی ما پاسخ ما همواره دقیق و محکم بوده است.

 

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا ایران این اتهام را رد می‌کند؟ اظهار داشت: این اتهام‌زنی توسط رژیم اشغالگر قدس صورت می‌گیرد و منشأ این اتهام‌زنی نشان می‌دهد که چقدر این اتهام بی‌اعتبار است.

 

وی افزود: نه تنها قویا رد می‌کنیم، بلکه احساس می‌کنیم تمامی اقداماتی که چند ماه اخیر این رژیم در حوزه امنیتی پیرامونی ایران انجام داده مشکوک است و با دقت رصد می‌کنیم و پاسخ خود را در جای خودش اگر رخ دهد، خواهیم داد./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار